اطلاعیه

بستن
هنوز اطلاعیه ای در دست نیست.

روی سرور میکروتیک نصب کردم اینترنت ندارد

بستن
این موضوع بسته شده است.
X
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

    روی سرور میکروتیک نصب کردم اینترنت ندارد

    سلام
    من روی یک سرور ایران میکروتیک نصب کردم و IP سرور و IP gateway و DNS هم بهش دادم ولی فقط gateway و IP خودش رو میتونم پینگ کنم و برای بقیه IPها میزنه request time oute . اول IP های داخل ایران را فقط پینگ میکرد و به یک مرتبه کلا دیگه هیچ آی پی غیر از خودش و گت وی را پینگ نمیکند. هرکار کردم اینترنتش وصل نشد.
    فکر میکنم قاطی کرده چون تنظیمات درسته. نیاز به تنظیم nat هم فکر نمیکنم باشه چون من با همین تنظیمات روی سرور دیگه اینترنت دارم ولی روی این ندارم.
    ورژن میکروتیک هم 5.24 کرک شده هست. یک بار کل تنظیمات را ریست کردم و دوباره IP دادم اما بازم نشد.
    میشه راهنمایی کنید دیگه باید چه کاری انجام بدم؟ یا اگر امکان داره من به خودتون دسترسی میدم ببینید میتونید اینترنتش رو برام وصل کنید؟ :(
    ممنون

    #2
    از سرویس دهنده ای پی و گیت وی درست را بپرسید و سوال کنید که دسترسی را باز کرده باشند
    اگر از طرف انها مشکلی نباشه احتمالا در تنظیمات ای پی یا گیت وی مشکل دارید
    اکثر کاربران تازه کار سابنت ای پی را مشخص نمی کنند،فرضا اگر ای پی شما 1.1.1.1 است باید در قسمت ای پی 1.1.1.1/24 را بنویسید که 24 سابنت شماست
    سابنت هم از سرویس دهنده باید بپرسید ولی شما با /24 هم تست کنید معمولا جواب می دهد

    کامنت


      #3
      سلام
      از پاسخ شما خیلی مچکرم. ما خودمون سرویس دهنده وب هستیم. و روی سرورهای خودمون نصب کردم.
      subnet mask ما 255.255.255.224 هست که میشه IP/27
      IP هیچ مشکلی ندارد و gateway هم از بیرون سرور ping میشه. اما جالبه که از خود سرور من فقط gateweay و ip خود میکروتیک رو میتونم ping کنم.
      تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که میکروتیک قاطی کرده.
      آخه من یک بار از طریق setup و r کل کانفیگ سرور رو ریست کردم و دوباره مقادیر رو دادم ولی بازم فرقی نکرد
      آخرین ویرایش توسط nekooee; در تاریخ/ساعت 2014/01/15, 08:51 AM.

      کامنت


        #4
        trace می گیرید تا کجا میره؟
        تنظیمات مربوط به کارت شبکه در vmware یا مجازی ساز دیگه را چک کردید؟
        دستوراتی که برای تنظیم ای پی و گیت وی وارد می کنید را اینجا بنویسید تا چک کنیم یا اگر بتوانید دستور export را در ترمینال میکروتیک وارد کنید و خروجی را اینجا بگذارید

        کامنت


          #5
          چون با vnc وصل میشم به ترمینال متأسفانه گرافیکی هست و نمیشه اکسپورت رو خروجی گرفت. و هر چیزی از صفحه هم بره بیرون دیگه نمیشه دید.
          ولی به طور کل توضیح میدم که اینجوری انجام دادم:
          اول اینکه مجازی ساز ما solusvm هست. دوستان بخش فنیمون میگن تنظیمات شبکه مشکل نداره ولی من الان باز بهشون تأکید کردم که چک کنند دوباره.

          من با دستور add ip و ip route gateway اضافه کردم و با setup هم تست کردم فرقی نکرد. الان به این شکل هست:

          کامنت


            #6
            از یک ویندوز روی همین سرور ببینید می تونید با وینباکس بهش وصل بشید
            پینگشو دارید
            ای پی و گیت وی هم دقت کنید توی یک رنج باشند

            کامنت


              #7
              متاسفانه روی این سرور ویندوز نمیتونم نصب کنم. این سرور کلی روش سایت هست و مجازی سازش هم با همون solusvm انجام شده. فقط یک نکته تو آردس:
              ip dns static print
              مقدار :
              192.168.88.1
              دیدم هست. این باید چند باشه؟ مهم هست این؟

              کامنت


                #8
                نه مهم نیست برای Ping
                این اموزش را ببینید
                http://www.forum.persianadmins.ir/sh...-amp-Date-PPPo

                بنظر نمیاد مشکل از تنظیمات میکروتیک باشه،ای پی و روت لازم هست که شما نوشتید
                همین ای پی با گیت وی روی یک سرور دیگه بزارید تست کنید

                کامنت


                  #9
                  خیلی ممنون من هم فکر نمیکنم جایی تو تنظیمات اشتباه کرده باشم. دو حالت داره یا چون میکروتیک کرک شده هست و به صورت ایمیج منتقل شده مشکل داره یا شبکه داخلی سرور مشکل داره. البته همین میکروتیک روی یک سرور خارج از کشور داره درست کار میکنه و ایمیج رو هم از روی همون گرفتم !

                  کامنت


                    #10
                    مک را عوض کنید شاید تداخل از اونه

                    کامنت


                      #11
                      ممنون که کار من رو پیگیر هستید.
                      تو این سرور فقط همین یک دونه میکروتیک نصب هست. اون میکروتیک دیگر تو یک سرور دیگر هست گه نگاه کردم حتی مک اون با این فرق داره.

                      کامنت


                        #12
                        این تصویر traceroute به تشخیص مشکل کمک نمیکنه؟ :

                        Snap4.jpg
                        آخرین ویرایش توسط nekooee; در تاریخ/ساعت 2014/01/15, 02:57 PM.

                        کامنت


                          #13
                          ای پی شما از 10.234.1.10 خارج نمیشه،روتر شماست ؟مشکل رو باید در این روتر جستجو کنید که چه اتفاقی اونجا رخ میده

                          کامنت


                            #14
                            ممنون. پشت پرده این سرور دست یکسری دیگه از بجه هامون هست من هم دقیق نمیدونم این ip واسه کجاست ولی براشون فرستادم. امیدوارم مشکل از شبکه باشه و درست بشه. اگر مشکل از میکروتیک باشه باید دوباره ایمیج رو برگردونم چون دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
                            خیلی ممنون از اینکه جواب سوالاتم رو دادین :)
                            آخرین ویرایش توسط nekooee; در تاریخ/ساعت 2014/01/15, 05:49 PM.

                            کامنت


                              #15
                              مشکل تو ISP هست که شما رو به اینترنت وصل کرده. بسته میره تو شبکه داخلی ISP و از بین میره!
                              فقط جالبه که چرا تاخیر بسته ها چقدر پایینه! 1ms!!
                              آخرین ویرایش توسط NM4Xi; در تاریخ/ساعت 2014/01/16, 02:13 AM.

                              کامنت

                              در حال انجام ...
                              X