PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ کردن nano station M5



hesam_46
2010/06/04, 07:46 PM
سلام
یک رادیو M5 دارم که میخوام کانفیگ کنم.
وب کی رو دارم ولی نمی دونم چرا لینک نمیشه.
نصاب isp نتونست انجام بده. بعد از 3 روز گفت بلد نیستم M5 رو لینک کنم و باید N5 بگیرم.
از اونجایی که M5 مونده رو دستم و اعتراض کردم بهشون، اونا هم گفتن خودم انجام بدم.
به همین علت وب کی و ... رو بهم دادن
من هم رو مد بریدج کانفیگ کردم ولی لینک نمیشه.
امیدوارم کسی باشه که راهنماییم کنه.
البته فریمور رو هم آبدیت کردم.
با تشکر:icon_idea:

admin
2010/06/05, 04:43 AM
وب کی رو دقیقا عین هم وارد کردید؟
secuity رو کلا غیر فعال کنید ببینید می تونید لینک کنید

ach_sec
2010/06/05, 02:45 PM
منظورتون از اینکه لینک نمیشه چیه؟
ببینید صفحه اول چراغا روشن نمیشه ؟
مقدار ascii و hex و 64 و 128 شو چک کن
حرفای اقا رضا هم یادت نره

hesam_46
2010/06/05, 04:39 PM
web key رو درست وارد کردم.
منظورم از لینک نشدن اینه که به اینترنت متصل نمیشم.
ping میگیرم ، پیغام unreach... میده.
خط سیگنال دارم، -71
سکیوریتی رو غیر فعال کردم بازم نشد.
ممنون از این که به این سرعت جواب دادین.

ach_sec
2010/06/05, 04:46 PM
اگه صفحه اون خونه های رنگی روشن میشه یعنی وصل شدین به وایرلس
بقیه میره سر کانفیگ سیستم خودتون یعنی باید به isp بگین که چه رنج ایپی و ... ست کنین
خواهش میکنم
به عکس هم توجه کنید
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

hesam_46
2010/06/06, 11:23 AM
دوست عزيز منظور شما رو ميفهمم.سيگنال -71 و چراغها هم روشن هستن.
رنج ip رو هم ست كردم. خودشون گفتن از شماره ... تا شماره ... تنظيم كنم.
رو مد بريدج امتحان كردم نشد. بعد مد روتر با كانكشن PPPOE و ....
مشكل من اينه كه وارد اينترنت نميشه.
از isp هر روز زنگ ميزنن كه مواظب باشم كسي وب كي رو نفهمه.
تو اين نانو همه چيزو ياد گرفتم فقط نفهميدم اين وب كي چه ترسي داره وقتي كه من دارم ولي نميشه وارد اينترنت شد؟
ممكنه رنج ip كه ميدن اشتباه باشه؟

rohallah_tavakoli
2010/06/18, 06:26 PM
دوست عزيز منظور شما رو ميفهمم.سيگنال -71 و چراغها هم روشن هستن.
رنج ip رو هم ست كردم. خودشون گفتن از شماره ... تا شماره ... تنظيم كنم.
رو مد بريدج امتحان كردم نشد. بعد مد روتر با كانكشن PPPOE و ....
مشكل من اينه كه وارد اينترنت نميشه.
از isp هر روز زنگ ميزنن كه مواظب باشم كسي وب كي رو نفهمه.
تو اين نانو همه چيزو ياد گرفتم فقط نفهميدم اين وب كي چه ترسي داره وقتي كه من دارم ولي نميشه وارد اينترنت شد؟
ممكنه رنج ip كه ميدن اشتباه باشه؟


دوست عزیز... اول رادیو رو آپدیت کنید به ورژن 5.2 بعد یه بار ریست دیفالت کنید...

اگه با آی پی میری اینترنت بزارش روی station و لینکت رو بر قرار کن....

اگه هم از طریق pppoe هست که باید از طرف isp بیاد تنظیم کنه ... اگه بلدی که هیچی...


در کل از ورژن 5.2 به پایین کلا با استاندارد a مشکل داره و گیج میزنه.

یا حق:smiley-sealed:

sun2sun
2010/06/19, 12:30 AM
فکر می کنم وقتی چراغ دارید یعنی دستگاه ها به هم وصل هستند ولی خوب تنظیمات مشکل داره
این کارو تست کن اگر ISP یک سرور DHCP داره برداد دستگاه رو بزار روی DHCP یعنی دیوایس m5 شما از DHCP آیپی بگیره بعد هم کارت شبکه خودت (سیستم) رو هم بزار DHCP احتمالا مشکلت حل می شه

ariaa
2010/06/19, 09:33 AM
تو قسمت network v رو حالت brige گذاشتی را روتر

mhmdfree2004
2010/06/19, 06:50 PM
منم همین مشکل رو دارم ولی تو صفحه اول چراغ ها روشن نمیشه.
این وب کی که میگین چیه؟ کجا باید وارد بشه

ariaa
2010/06/19, 07:29 PM
یه مثال ساده بزنم واست تا حالا سده بخوای از طریق وایرلس لب تاپ به یه مودم وصل بشی یه قفل روی اسم اون وایرلس است که جلوشم نوشته enable WEP خوب این همون رمزه که باید به مودم وایرلس نصب بشی با وارد کردن اون کد به مودم وایرلس وصل می شی این وب کی دقیقآ همون قفل یا پسوردی که اون شرکت روی دکلاش به کار میبره که کسی نتونه به جز مشتریای شرکت به اون دسترسی داشته باشه اگه شما با اون شرکت رابطه داری از خود شرکت اون وب کی رو بگیر ولی باید اسم دکل رو بدی تا وب کی درست رو بهت بده

Mihan
2010/06/19, 07:46 PM
شما اول اون رنج ای پی که بهتون دادن رو روی رادیوتون ست کنید بعد گت وی رو در خود رادیو پینگ کنید ببینید پینگ دارید یا نه

ariaa
2010/06/19, 08:10 PM
هر چی نشتم فکر کردم دیدم نمیشه این دوستان رو اذیت کنیم خورد خورد بگیم اینم یه آموزش تصویری واستون گذاشتم استفاده کنید که هیچ شک و شبه ای این وسط نمونه

[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]@blogfa.com/Presentation2.rar

اگه کسی هم مشکلی داشت چه در مورد نانو پاور سری 5 یا سری m میتونه با این شماره باهام در ارتباط
باشه 09357338562 اسم کوچیکمم آریا هست در خدمتتونم هر کیم یه چیزی بلده ممنون میشم واسم بزاره

mhmdfree2004
2010/06/19, 10:34 PM
دوست عزیز نانو m5 حالت ورتیکال یا هوریزنتال ظاهرا نداره. یا اینکه من پیداش نمیکنم.
اگه میشه یه راهنمایی کنید.
در ضمن من میخوام اینترنت رو از یک طرف با لینک نانوm5 به طرف دیگه بفرستم. میخوام بدونم اون طرفی که اینترنت داره رو باید تو کدوم مد قرار بدم statiion یا access point؟ واون طرفی که میخواد اینترنت رو بگیره تو کدوم مد باید بزارم ممنون.

mehrshad.shams
2010/06/19, 11:43 PM
من هم به همچین مشکلی برخورد کرده بودم .دو نا رادیو رو reset to factory کنین و دوباره کانفیگ کنین . web key هم نزارین ببین درست میشه .البته هیچ چیزی رو تغییر ندین فقط ssid رو معرفی کن رو دوتاشون .:icon_wink:

ariaa
2010/06/20, 11:58 AM
عزیز من یه رادیو حالا چه نانو باشه چه پاور چه سری ام باشه چه 5 باشه چه 2 باشه فرقی نمی کنه این در یک زمان میتونه یک کار و انجام بده یا اینترنت بگیره یا فرکانسو بفرسته به صورت علمی یا باید فرستنده باشه یا گیرنده
فرستنده (شما روی اکسزز پوینت میزاری تنظیمات رو انجام میدی فرکانس رو از پاپ سایت یا همون دکل دریافت میکنی و به یه نقطه دیگه میدی مثل زیر نقطه 1 پاپ سایت 2 رادیو اول 3 رادیو که به اینترنت وصل میشه)

1====================>2=============>3
این نو نصب کردن برای مواقعی که نانوی که داری جواب گوی فاصله نیست و شما باید از یک نانو یا رادیو دیگه
کمک بگیرید که بهتونه سیگنال قابل قبولی رو به شما بده

2در قسمت گیرنده هم که معلوم شما سیگنال رو از دکل میگیری و یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنی و کانکت میشی

hesam_46
2010/06/20, 01:16 PM
با تشكر از همه شما دوستان كه جواب ميدين. واقعا فروم فعاليه.
راستش رو بخواين همه اين كار هارو كه دوستان گفتن انجام دادن از ubdate فريمور و ....
مشكل من اين بود كه وقتي پينگ ميگرفتم پيغام unreachible ميداد.
بعد از 2 هفته سر و كله زدن به همراه 2 تا از نصاب هاي همون isp بالاخره بدون اينكه بدونيم چيكار كرديم و كجاي كار ما درست يا غلط بود، به اينترنت وصل شدم.
الان ping من time = 356 ms . نمي دونم اين time خوبه يا نه. ولي تو اداره time ما 150 ms هست.:smiley-smile: