PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مودم وایرلس D-link



ehsancrash
2011/10/07, 04:31 PM
سلام دوستان من یک مودم دیلینک استفاده میکنم و سرویس Adsl از مخابرات دارم اما نمیدونم چرا بعضی سایت ها رو باز نمیکنه مثلا گوگل رو 100 درصد باز میکنه اما بیشتر سایت ها رو اصلا باز تمیکنه ! فقط بعضی وقت ها که صفحه رو هی تند تند رفرش میکنم شانسی شاید سایته باز شد !!! شایدم اصلا باز نشد ! زنگ زدم مخابرات میگن اشکال از مودم هست ! اما وقتی از Vpn استفاده میکنم همه سایتها بدون مشکل باز میشن !!؟؟؟ اگه مودم مشکل داره چرا با وی پی ن باز میشن سایت ها ! ولی من مودم Tp link از دوستم قرض گرفتم بدون مشکل با خط من کار کرد همه سایت ها رو هم باز کرد !!!! راستی دوستان وقتی Mtu مودمم رو تغییر میدم موقتا درست میشه اما بعد چند ساعت یا وقتی مودم خاموش/ روشن میکنم دوباره همونجوری میشه ! اگه کسی کمکنم کنه ممنونش میشم ! یعنی مشکل کجاست ؟؟؟

I2amin
2011/10/07, 04:40 PM
در زمانی که یک سایت باز نمی شود.از آن سایت تست پینگ انجام دهید و یا به صورت دقیق تر از دستور tracert در cmd استفاده کنید.دلیل مشکل به راحتی قابل تشخیص است !

alisc
2011/10/07, 05:01 PM
مشکل عجیبی هست :icon_exclaim: تا به حال نه همچین چیزی دیدم ! نه شنیدم !

ببینید دوست عزیز با نظر I2amin موافقم .
شما CMD رو باز کنید و در اون دستور :



ping [فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]


رو بزنید ( البته به جای Sitename آدرس سایتی رو بزنید که باز نمیشه ! )

ببینید اصلا پینگ دارید یا با Request Time Out مواجه میشید ؟

راستی IP استاتیک که ندارید ؟
مودم رو به چه صورتی کانفیگ کردید ؟ ( اتوکانفیگ هست یا با کانکشن ؟ )

پی نوشت : من فکر نکنم از مودم باشه ! اگر از مودم باشه اصلا با V++P++N هم سایت باز نمیشه ! اگر شک دارید و میخواهید مطمئن شوید مودم رو بدید به دوستتون ایشون در منزل تست کنن ببینن مشکل داره یا نه .
ولی یه پیشنهاد ، مودم رو 100*100 ریست کنید ( از پشت مودم در اون حفره کوچک رنگ یک سوزن رو 5 ثانیه نگه دارید ریست میشه ) بعد مجددا کانفیگ کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه ؟

با تشکر فراوان

aliakramian
2011/10/07, 05:48 PM
دی ** اس های مخابرات رو ست کنید مشکل از دی ** اس سرور می باشد به صورت دستی این کار رو انجام بدید

hamidreza_elyasi2002
2011/10/07, 06:39 PM
اگه اون سایت ping میشه اما browse نمیشه،بله..مشکل از dns هست..dns های دیگری استفاده کنید..ببینید مشکل حل میشه.

ehsancrash
2011/10/10, 12:47 PM
مرسی از نظرات دوستان ! اما مشکل پا برجاست ! مودم رو ریسیت کردم نشد ! خونه دوستم تست کردم همونطوری بود ! پینگ میگیرم ping request could not find host [فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] میده بعد به VPN وصل میشم Replay میگیرم سایت ها هم باز میشه !!!! اصلا بدون VPN هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی چرا فقط google بعضی وقت ها هم yahoo و bing تموم!
IP هم استاتیک نیست
کانفیگ مودم به صورت دستی هست همین که تو نوار آدرس 192.168.1.1 میزنیم Setup برنامه میاد ! همون هست ! دیگه نمیدونم چکارش کنم :icon_sad:

alisc
2011/10/10, 05:29 PM
مرسی از نظرات دوستان ! اما مشکل پا برجاست ! مودم رو ریسیت کردم نشد ! خونه دوستم تست کردم همونطوری بود ! پینگ میگیرم ping request could not find host [فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]) میده بعد به VPN وصل میشم Replay میگیرم سایت ها هم باز میشه !!!! اصلا بدون VPN هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی چرا فقط google بعضی وقت ها هم yahoo و bing تموم!
IP هم استاتیک نیست
کانفیگ مودم به صورت دستی هست همین که تو نوار آدرس 192.168.1.1 میزنیم Setup برنامه میاد ! همون هست ! دیگه نمیدونم چکارش کنم :icon_sad:

خودتون و دوستتون هر دو از ISP سرویس دارید ؟
( اینطوری مشخص نمیشه ! باید از یک جا چک کنید که از یک ISP دیگه باشه ! )

البته معلوم هست دیگه ! وقتی با وی.پی کار میکنه ! مشخصه که مودم مشکلی نداره و مشکل از DNS هاست !

مودم رو ببرید ISP مشکل رو بگید براتون کانفیگ می کنند !

اصلا تا به حال تماس گرفتید شرکت مشکلتون رو بگید ؟!؟




کانفیگ مودم به صورت دستی هست همین که تو نوار آدرس 192.168.1.1 میزنیم Setup برنامه میاد ! همون هست ! دیگه نمیدونم چکارش کنم :icon_sad:

نه منظورم این بود که توسط کانکشن BroadBand وارد اینترنت میشید ( با وارد کردن یوزرنیم و پسوورد ) یا یوزرنیم و پسوورد رو داخل مودم ADSL ثبت می کنید و با روشن کردن مودم مستقیم به اینترنت وصل میشید ؟!؟

alisc
2011/10/10, 05:32 PM
عزیز جسارتا تا به حال پـ.راکــــ.ـســــی نزدید ! مثل U.99 و . . .

مسیر زیر رو طی کنید :

Control Panel---->Internet Option---->Connection
اونجا روی کانکشن DSL کلیک کنید و ببیند پراکسی ست نشده ؟!؟ مثلا آدرس 127.0.0.1 اونجا ثبت شده ؟

( نباید پیزی اونجا ثبت شده باشه )

ehsancrash
2011/10/10, 06:38 PM
عزیز جسارتا تا به حال پـ.راکــــ.ـســــی نزدید ! مثل u.99 و . . .

مسیر زیر رو طی کنید :

Control panel---->internet option---->connection
اونجا روی کانکشن dsl کلیک کنید و ببیند پراکسی ست نشده ؟!؟ مثلا آدرس 127.0.0.1 اونجا ثبت شده ؟

( نباید پیزی اونجا ثبت شده باشه )

نه دوست عزیز هیچ پراکسی ست نشده ! اگه پراکسی باشه فقط باید یک کامپیوتر باید اینجوری باشه ماله من نه با لپ تاپ کار میکنه نه با pc نه با وای - فای گوشی همه همین مشکلی که گفتم رو دارند

ehsancrash
2011/10/10, 06:44 PM
خودتون و دوستتون هر دو از ISP سرویس دارید ؟
( اینطوری مشخص نمیشه ! باید از یک جا چک کنید که از یک ISP دیگه باشه ! )

البته معلوم هست دیگه ! وقتی با وی.پی کار میکنه ! مشخصه که مودم مشکلی نداره و مشکل از DNS هاست !

مودم رو ببرید ISP مشکل رو بگید براتون کانفیگ می کنند !

اصلا تا به حال تماس گرفتید شرکت مشکلتون رو بگید ؟!؟





نه منظورم این بود که توسط کانکشن BroadBand وارد اینترنت میشید ( با وارد کردن یوزرنیم و پسوورد ) یا یوزرنیم و پسوورد رو داخل مودم ADSL ثبت می کنید و با روشن کردن مودم مستقیم به اینترنت وصل میشید ؟!؟
1- بله هردوی ما از مخابرات سرویس میگیریم و ISP یکی بود
2- یعنی چی مشکل از DNS هست باید چکار کنم ؟؟؟
3- بله تماس گرفتم یا حالیشون نیست یا .... ! به من گفتن به ما مربوط نمیشه احتمالا مشکل از مودم هست برید یه zyxle تهیه کنید 65 تومن پول اینو دادم آخه !!!!
4-یوزرنیم و پسوورد رو داخل مودم ADSL ثبت می کنم و با روشن کردن مودم مستقیم به اینترنت وصل میشم

alisc
2011/10/10, 11:54 PM
در ** اس های مخابرات رو داخل مودم ست کنید . والا چند روز پیش تو یه انجمن دیگه لیست تمام دی ** اس های مخابرات رو دیدم ، الان یادم نیست چی بود ! و الا قرار میدادم براتون ، صبر کنید دوستان dns ها رو قرار میدن اون ها رو داخل مودم ست کنید انشاالله که مشکلتون رفع میشه :)

اندکی صبر . . . . .

ehsancrash
2011/10/12, 03:03 AM
?????

ehsancrash
2011/10/15, 10:44 PM
داااااااااااااش چی شد پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ehsancrash
2011/10/24, 10:04 PM
همچنان منتظریم ........

hamidreza_elyasi2002
2011/10/25, 09:19 AM
بزرگوار..بهتر نبود به جای این همه انتظار خودتون دست به کار می شدید و یه جستجویی تو گوگل می کردید؟
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

afa
2011/11/18, 03:56 AM
سلام به اساتید محترم

من یک مودم 8901g دارم که میخواستم از طریق وایرلس کانکت بشم. تنظیماتشو روی pppoe گذاشتم اما درست نشد

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

شیوه وارد کردن dns دستی چطوره؟

behrooz.shie
2011/11/18, 04:44 AM
سلام به اساتید محترم

من یک مودم 8901g دارم که میخواستم از طریق وایرلس کانکت بشم. تنظیماتشو روی pppoe گذاشتم اما درست نشد

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

شیوه وارد کردن dns دستی چطوره؟
مشکل تون از DNS نیست دوست عزیز
توی انجمن سرچ کنین اگر به جواب نرسیدین توی بخش وایرلس موضوع رو کامل با جزیات مطرح کنید
موفق باشید :sm_ok:

afa
2011/11/18, 01:54 PM
مشکل تون از dns نیست دوست عزیز
توی انجمن سرچ کنین اگر به جواب نرسیدین توی بخش وایرلس موضوع رو کامل با جزیات مطرح کنید
موفق باشید :sm_ok:

مرسی

اما خیلی تحقیق کردم که به نتیجه نرسید

behrooz.shie
2011/11/18, 06:31 PM
مرسی

اما خیلی تحقیق کردم که به نتیجه نرسید
خوب مشکل تون چیه ؟
تست کنین ببینید با وایرلس که به مودم وصل میشید Ping دارین به مودم

afa
2011/11/19, 02:00 AM
خوب مشکل تون چیه ؟
تست کنین ببینید با وایرلس که به مودم وصل میشید Ping دارین به مودم

وقتی تو حالت bridge هستش با pc کانکت میشه و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی تنظیماتشو روی

pppoa میذارم که با لپ تاپ از طریق wifi کانکت بشم لپ تاپ شبکه رو پیدا میکنه ولی تو مرورگرا
سایتیو بالا نمییاره
:smiley-frown:

afa
2011/11/19, 02:05 AM
وقتی تو حالت pppoa هستش از توی خود pc هم سایتیو بالا نمیاره

behrooz.shie
2011/11/19, 02:18 AM
وقتی تو حالت pppoa هستش از توی خود pc هم سایتیو بالا نمیاره
PPPoa یا PPPoe ؟
چک کنین ببینید اصلان از توی مودم یوزر تون کانکت میشه یا نه ؟
پینگ مودم هم بفرماید ممنون میشم
و همینطور Ping 4.2.2.4

babensi
2011/11/19, 02:47 AM
1- بله هردوی ما از مخابرات سرویس میگیریم و isp یکی بود
2- یعنی چی مشکل از dns هست باید چکار کنم ؟؟؟
3- بله تماس گرفتم یا حالیشون نیست یا .... ! به من گفتن به ما مربوط نمیشه احتمالا مشکل از مودم هست برید یه zyxle تهیه کنید 65 تومن پول اینو دادم آخه !!!!
4-یوزرنیم و پسوورد رو داخل مودم adsl ثبت می کنم و با روشن کردن مودم مستقیم به اینترنت وصل میشم
دوست عزیز مشکل شما از دی ا.ن ا.س هست . اگه وایرلس کانکت میشی توی قسمت تنظیمات آی پی کارت وایرلس و اگه با کابل هست تو تنظیمات کارت شبکه . تو قسمت د.ی ا.ن ا.س اولی رو ۴.۲.۲.۴ و دومی رو ۸.۸.۸.۸ بگذارید

saeedrayane
2011/12/07, 01:12 AM
مودم های دی لینک به طور خودکار dns رو روی 1.1.1.1 قرار میده
برای تغییر آن وارد مودم شده و در قسمت addvanced setting وارد بخش dns شوید
وارد dns server شوید و در قسمت Use the following Static DNS IP address

Primary DNS serve : را برابر : 4.2.2.4 قرار دهید
و Secondary DNS server : را برابر با 8.8.8.8 قرار دهید

حالا apply کنید و تمام ....:smiley-laughing::sm_ok::smiley-money-mouth: