PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نصب اینترفیس به یک روتر در پکت تریسر



sandal
2012/01/28, 03:45 AM
سلام بر دوستان

ببنید من یه تمرین دارین که اینطوریه؟

1 روتر با 4 تا اینتر فیس

4 تا سوییچ

4 تا سیستم

توی پکت تریسیر

خوب اون 4 تا سیستم هر کدوم به یه سوییچ وصل میشه

و بد این چهار تا سوییچ باید به اون یکی روتر وصل شه حالا ولی اون روتر دوتا اینترفیس داره

بسیار خوب من میرم اون روتر رو خاموش بد میرم از اون پایین 2 تا دیگه یا بیشتر اون کارت شبکه ها یی که خود پکت داره رو بهش اضافه میکنم

بی زحمت عکس 1 رو ببنید

ولی بد از اینکه دوباره روشن میکنم میرم فقط همون دو تا کار میکنه

وقتی میخوام اون سوییچ 3 رو بهش وصل کنم میگه که بی زحمت عکس 2 رو ببنید

و من حتی با تمام کابل ها هم تست کردم

شما دوستان و استادان نظری دارید

mehrzad
2012/01/29, 12:36 AM
كابل استرايت رو بزن و اينترفيس هات رو نرم افزاري اپ كن . همين ...

ahmad_zz
2012/02/07, 01:00 PM
فقط کابا رو عوض کنه کافیه. ایراد از نوع کابلشه. نه آپ نبودن اینترفیسها. از کابل استرایت استفاده کن.

moeinpro
2012/07/09, 11:52 AM
درود دوست عزیز.خب نخست اینکه برای اتصال pc به سوئیچ و سوئیچ به روتر از کابل استریت استفاده کن.
ایراد هرچی هست از همونه.حالا بازم اگه مشکلی داشتی فایل pkt رو واست پیوست کردم.