PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : RIPv2



saba68
2014/12/01, 11:23 AM
بچه ها ripv2 در جدول روت اضافه نمیشه
تو GNS3

کارانشان
2014/12/01, 05:27 PM
دستوراتی که استفاده کردید را بنویسید

saba68
2014/12/01, 06:45 PM
R2(config)#router rip
R2(config-router)#version 2
R2(config-router)#no auto-summary
R2(config-router)#exit

R1(config)#interface fastEthernet 0/0
R1(config-if)#ip summary-address rip 100.10.1.0 255.255.248.0
R1(config-if)#exit

.
.
.

saba68
2014/12/01, 07:43 PM
دستوراتی که استفاده کردید را بنویسید


تو این سناریو نمیشه RIPv2 ران کرد
اینم فایلش تو GNS3
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]