PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در موردgateway



mmm2
2008/08/09, 06:45 PM
سلام


آیا می شود در شبکه ای چندتا gateway داشته باشیم که همه آنها آدرس netid شان یکی باشد

لطفا با مثال شرح دهید یعنی یک کامپیوتر برای فرستادن پکتها به یک کامپیوتر بفرستد و سپس آن کامپیوتر به کامپیوتر دیگر بفرستدو.....

webgard3
2008/08/10, 12:18 PM
واضح تر منظورتون رو بگید.

admin
2008/08/11, 09:06 PM
خیر نمیشه..روتینگ مشکل بر می خوره

mmm2
2008/08/12, 07:56 PM
سلام آقا رضا

اما من در شبکه ای دیدم که این اتفاق افتاده وقتی آن را tracert کردم

nima1124
2008/08/13, 06:15 AM
با سلام
من چطوری می تونم ***** transparent رو به وسیله gatwey ست کونم؟

admin
2008/08/14, 12:51 AM
سلام آقا رضا

اما من در شبکه ای دیدم که این اتفاق افتاده وقتی آن را tracert کردم

دقیقا همین ثابت میکنه که چند تا gateway نبوده...یک gateway اصلی بیشتر نداریم..ولی می تونیم برای کاربر یک gate تعریف کنیم و بعد برای اون دستگاه یکی دیگه..اینجوری شما چند تا ip توی یک رنج می بینید


با سلام
من چطوری می تونم ***** transparent رو به وسیله gatwey ست کونم؟
اگر squid هست که به وسلیه iptables باید انجام داد

nima1124
2008/08/14, 03:11 AM
ببخشید اگر من خیلی مبتدی هستم من می خوام از ****** های transparent که از طریق ***** finder یا ***** checker گرفتم استفاده کنم ولی نمی تونم اونارو ست کنم ****** های anonymouse ست میشن ولی transparent ها ست نمیشن می خواستم بدونم با چه برنامه ای می تونم این کارو انجام بدم اگه کمی واسم شرح بدید ممنون میشم
با تشکر از شما

mmm2
2008/08/14, 01:40 PM
آقا رضا ممنونم ازجوابت

ولی یک سوال دیگه

همان طور که می دانی در سرور RAS کانکشن dial up که دارای دو کارت شبکه است یک کارت شبکه دارای یک رنج ای پی یعنی یک net id و یکی دیگر دارای یک net id دیگر است

ولی در سرور RAS کانکشن ADSL این اتفاق نیافتاده یک طرف آن دارای هی پی 85.15.0.194وطرف دیگر آن 85.15.0.193 است.

ممنون می شوم توضیح داده شود.

admin
2008/08/16, 02:05 AM
متوجه نشدم...در حالت اول اومدین ip ها دو کارت شبکه روی یه سیستم رو گفتین و در حالت دوم روی 2 سیستم متفاوت...اونوقت با هم مقایسه کردید طبق کلمه "ولی" که گداشتین می گم....مقایسه بین اینها غلطه چون ربطی به هم ندارند...بعد ras dial up با 2 کارت شبکه برای چی؟
توضیح چی رو می خواین...کجاشو متوجه نمیشین؟

mmm2
2008/08/16, 02:13 PM
سلام آقا رضا

نه منظورم این بود که سرور RAS dial upیک کارت شبکه اش به شبکه داخلی وصل است و دارای یک net idو طرف دیگر آن که remote connetion است ودارای بانک مودم است دارای net id دیگر است که موجب می شوند کامپیوتر های remote بوسیله مودم به آن وصل شوند

می خواستم بدانم وضعیت کانکشن های adsl به چه صورت است چون دو طرف اینترفیسهای سرور ras دارای یک net id و ازیک رنج ip هستند

webgard3
2008/08/16, 06:42 PM
بابا بیخیال net ID.
روی یه کامپیوتر n تا IP و netID میتونی دایشته باشی.
اما فقط 1 default gateway و اگر حرفه ای تر بشی چند تا gateway