PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در cachexpress



mehdi cp
2009/01/19, 10:19 AM
با عرض سلام و خسته نباشید من یه مشکل دارم با این جناب cachexpress که ممنون می شم کمک کنید ![فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]
در ضمن من حدود 100 تا صفحه از فروم رو حدود 1 ماه دارم می خونم اما در این مورد چیزی ننوشته است . [فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

من اینترت رو از طریق اکسس پوینت (wireless )میگیرم و با یه کارت شبکه به سرور میاد بعد با یه کانکشن VPN کانکت می شم IP اول کارت شبکه هم 192.168.230.68 هست و گت وای و dns هم چیزی ندادم

یه کارت شبکه دیگه هم دارم که Lan هست و اینترنت سیستم ها رو روی این کارت شبکه شیر کردم و باز هم گت وای و dns چیزی ندادیم .

در ضمن من تو شبکم روتر ندارم و فقط دو تا کارت شبکه روی سرور و Swich و ویندوز XP SP 2

من نرم افزار کش اکسپرس ورژن (3.0.10) رو نصب کرده ام همه تنظیمات از قبیل :

1 - نصب خود برنامه
2 - نصب درایو کش روی کارت شبکه LAN داخلی که Ip اول 192.168.0.1 هست( دو تا فایل Netim و netim m فکر کنم بود که من اولیو نصب کردم )
3 - کرک کردن کش اکسپرس و محو روز شمار رجیستر ( و همچنین تغییر در رجیستری که آقا کورش فرموده بودن )
4 - Allow کردن http Access و تنظیم اون روی ALL
5 - فعال کردن کش ( تنظیم درایو و سایز کش )
6 - و اما قسمت نت ورکینگ کش رو اینطور تنظیم کردم : Http Interface : 192.168.0.1:3128
Icp interface رو هم 192.168.0.1:3128 دادم که فکر کنم این گزینه برای روتر باشه که من روتر ندارم تو شبکم
بقیه قسمت های نت ورکینگ هم که فکر میکنم زیاد مهم نیست


خوب این کل تنظیماتی که من کردم حالا مرحله بعد :

حالا من وقتی که تو ie سرور یعنی سیستمی که روش کش نصبه این IP یعنی 192.168.0.1 با پورت 3128 رو ست می کنم تو قسمت ****** قشنگ سایت باز می کنه و درخواست ها از کش رد میشه تو لاگ کش هم نشون می ده . اما وقتی مثلا IP قسمت HTTP INTERFACE که ای پی کش هست رو عوض می کنم و سیو می کنم بعد دوباره IP جدید رو تو IE ست می کنم دیگه کانکت نمیشه با سایت ها ! آیا اصلا کار درستیه که من هم IP لنم و هم کش رو یکی گذاشتم ( 192.168.0.1 ) ؟

مشکل بعدی من اینه که نمیدونم باید تو کلاینتها کجا و چه IP رو وارد کنم در حالت عادی کلاینتهای من با آیپی که خود ویندوز به طور random می ده کار می کنن و من IP یا Getway تو کارت شبکشون ندادم

حالا ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن که تو کلاینتها باید چه کارهایی انجام بدم و یا شاید هم تو سرور ؟

مرسی ( منتظرم )


اینم عکس هایی که من به صورت اسکرین شات از کل تنظیماتم چه در کش و چه در کارت شبکه ها گرفتم خدا کنه بتونه کمک کنه که بهتر منظورمو متوجه شین

تنظیمات کش ( نتورکینگ )
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])

تنظیمات نت ورک خودم
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])

تنظیمات کلاینت ها :
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند] ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])

فکر کنم دیگه همه چیو کامل گفته باشم باز اگه جایی سوال بود براتون بگید
ممنون میشم راهنماییم کنین خدایی چند روز فکرم مشغوله

webgard3
2009/01/19, 01:54 PM
شما آدرس رو توی کش سرور بده 192.168.0.1:3128
توی ie کلاینتهات هم همینو بده.
کلاینتهات هم که از رنج 192.168.0.x آدرس میگیرن.

mehdi cp
2009/01/19, 06:28 PM
من اتفاقا تو IE سرور که Ip و Port کش رو میدم خوب جواب میده و کش میکنه

ولی وقتی همین Ip رو تو IE کلاینتها می دم نمیدونم چرا جواب نمیده
من بی خیال transparnet شدم که کارم آسون بشه اینجوری سخت تر شد :icon_cry:

آیا باید توی این ACCESS CONTROL LIST کلاینتهام رو اد کنم ؟
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]


و چطوری ؟

[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]


اینم تنظیمات کلاینتهام :
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

mehdi cp
2009/01/19, 06:48 PM
اینم واپسین تنظیماتی که من انجام دادم . ببینید درسته ؟
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]