PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Boson Netsim V7.06



persianseif
2009/08/20, 10:46 PM
سلام دوستان
خيلي ها مثل خودم دنبال نرم افزار خوب و آموزشي boson v7 هستند. بنده كه دهها فايل دانلود كردم ولي مشكل معروف incomplete command رو همگي داشتند حال يه نسخه از فايل boson رو برا دانلود مي زارم. در اين نسخه كه هم نسخه 6 و هم نسخه 7 رو بهمراه داره يه دستورالعمل مفيد داره براي دسترسي به لابراتورهاي boson7 .
اگه طبق دستور عمل كنيد مطمئنا مشكل نخواهيد داشت.
ftp://217.219.169.35/Padmins/boson_netsim_7.rar

paymanz
2009/08/23, 06:50 PM
اقا این کار میکنه واقعا؟من یه بار دانلود کردم فایلش مشکل داشت یه بار دیگه دارم دانلود میکنم .دستورالعمل خاصی که میگید چیه میشه راهنمایی کنید؟این کارو میتونم رو بوسون 7.0 پیاده کنم؟ضمنا من سریال نامبر واسه گرفتن لایسنس کی ندارم .مرسی

paymanz
2009/08/23, 07:13 PM
ببخشید لینک مشکل نداره؟

amin_ict_5
2009/09/30, 08:37 AM
یک صفحه فارسی نتیجه گیری برای پروژه ام میخوام
پروژه ام در زمینه برنامه ریزی و طراحی شبکه هستش
استادم گفته نتیجه گیری حتما بر مبنای boson باشه منم تاحالا کار نکردم
کسی میتونه لطف کنه به ما کمک کنه ؟!

amin_ict_5
2009/10/03, 12:04 AM
مثال ، شبکه روتری با boson میخوام
کسی چیزی آماده نداره به ما بده
لطفاً کمک کنید
شرمنده دقیقاً همین باشه متشکرم
بازم معذرت میخوام در تنگا قرار دارم هیچی ام بلد نیستم
چیز آماده فارسی چیزی پیدا نمیشه ؟!

ramin_malek
2009/11/14, 01:41 PM
لینک دانلود از کار افتاده

maaziyra
2009/12/05, 11:29 PM
سلام من تازه کارم اما boosom 6 رو دارم و باهاش کار کردم خیلی از command هارو انجام نمی ده مخصوصا ip pool ها می تونید یک سایت برای دانلود boosom 7 به من بگید

Mahdi
2009/12/07, 12:53 PM
...the system cannot find the path specified...

heil
2010/04/15, 12:08 AM
لینک خدا بیامرز شده >>> !!!!
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

heil
2010/04/15, 12:14 AM
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

لینکهای بالا توپول جواب میده . فقط فایل 25 مگه و با اینترنت ذغالی من ........ سال دیگه تموم میشه
هــــــــــــــــــــی .... آخرش باید برم 512 وگیرم .....

sub
2012/03/18, 08:09 PM
لینک خدا بیامرز شده >>> !!!!
[فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند]

بدون کرکش که مشکل نداره اما وقتی کرک می‌کنم، هیچ دستوری رو نمیشناسه و ارور Incomplete Command میده.