PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال 2 روتر در packet tracer



reza_seyedi_1981
2010/01/02, 01:08 PM
من 2 2 تا روتر را توی شبیه ساز به هم وصل کردم از طریق سریال (DTE DCE) و bandwidth , clock هم ست کردم اما PC متصل به روتر A من اینتر فیس های روتر B را پینگ نمی کنه کسی میتونه من را راهنمایی کنه؟ ممنون

reza_seyedi_1981
2010/01/02, 01:14 PM
تصحیح میکنم ( 2 تا روتر را )

sepehr912
2010/01/02, 02:21 PM
خوب ip route نوشتید براش؟

reza_seyedi_1981
2010/01/02, 02:32 PM
نه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

nimabagheri
2010/01/02, 05:18 PM
شما باید توی جفت روتر ها شبکه های روتر مقابل رو تعریف کنید .با دستور زیر در محیط config terminal
ip route x.x.x.x y.y.y.y z.z.z.z
x.x.x.x= ip next network
y.y.y.y= subnet mask
z.z.z.z= ip next hopاینترفیسی روتری که به روتر مورد نظر وصل میباشد

mtbirir
2010/01/02, 11:24 PM
no shutdown زدی

mhdganji
2010/01/03, 11:45 AM
اگر همه كارها رو درست انجام دادي (يعني ip route زدي و درست روت ها رو تعريف كردي و no shutdown و ... ) (فرض ميكنم همه كارهاي اوليه رو انجام دادي) يه مشكل ديگه هست كه من بهش برخوردم و اون اينه كه بايد حتما براي لينكهات (DTE و DCE) يك RATE هم تعريف كني

reza_seyedi_1981
2010/01/04, 01:59 PM
جواب گرفتم یک دنیا ممنون .

shervin
2010/03/08, 03:38 PM
یک توزیح اضافه تر هم بدم این که :
اگه چند تا vlan داری - باید trunk کنی و encapsulate را هم مشخص کنید.
با تشکر

htc2012new
2010/11/21, 02:32 AM
سلام بچه ها
منم یه سوال در مورد Packet Tracer داشتم
سه تا سوییچ با دو تا روتر دارم. سوییچ1{ دو تاسیستم 192.168.5.1 و 192.168.5.2}
سوییچ 2 { 192.168.6.1 و 192.168.6.2 }
سوییچ 3 {10.0.0.1 و 10.0.0.3}
روتر 1 {0/0 192.168.5.200 و 0/1 192.168.6.200 }
روتر 2 { 0/0 10.0.0.2 و 0/1 192.168.6.200}
و تمام کامنتهای مربوط به ست کردن ip رو نوشتم.
اما دستور زیر جواب نمیده:
ip route 10.0.0.0 255.0.0.0 10.0.0.2

شما میتونید کمکم کنید؟

sepehr912
2010/11/21, 09:35 AM
شما این روتی که نوشتید رو روتر خودش باید به صورت dedicate ببینه چون یه آی پی تو همون رنج داره خودش!!
تو آی پی روت نوشتن هیچوقت آی پی مادر با آی پی next hop توی یه رنج نیست چون در اون صورت روتر خودش میتونه اون شبکه رو ببینه و نیازی به روت نوشتن نیست