PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با gns 3



saeed f
2010/02/17, 08:39 AM
Gns 3 در ویندوز 7 اجرا نمیشه
ورژن جدید هست که بشه تو Windows 7 64 bit home premium اجرا کرد؟ :smiley-undecided:
:smiley-un:

admin
2010/02/17, 09:46 AM
run as administrator هم زدید؟

saeed f
2010/02/17, 10:26 AM
من آخرین ورژن Gns 0.7 رو دانلود کردم برنامه اجرا میشه
بعد یک روتر که میزارم استارت میزنم بعد نمیتونم کنسول وصل شم بهش ارور میده
میگه که
C:\Program Files (86x)\puty\putty.exe -telnet localhost 2000: The System cannot find the file specified

admin
2010/02/17, 11:02 AM
telnet client نصب کردی؟

saeed f
2010/02/17, 11:09 AM
Bale Telnet Clinet ham nasb kardam
valli on erori ke neveshtam nemidonam vase chiye
chera in eroro mide
:((

admin
2010/02/17, 11:22 AM
الان نصبش ندارم ولی توی تنظیماتش یه جا هست که می تونی telnet یا putty معرفی کنی..انگار این با putty تنظیم شده که باید اصلاخ کنید

saeed f
2010/02/17, 11:24 AM
bale daghighan ba puty nasb shode
chejori behesh telneto moarefi konam

saeed f
2010/02/17, 11:49 AM
Chejori mishe telnet ro bejaye puty set kard?

forceeh
2010/02/17, 03:04 PM
preference->terminal
start telnet %h %p

saeed f
2010/02/17, 03:34 PM
OK hal shod
Putty ro download kardam
ok shod


MerC az hame

:icon_smile:

neda_aghily
2011/05/02, 12:33 AM
سلام
لینک دانلود برنامه gns3 را می شه بگذارید . ممنون

Ahmadreza
2011/05/02, 12:10 PM
GNS3 Download ([فقط اعضای میتوانند لینک ها را مشاهده کنند])

sir.sam
2012/01/13, 12:43 PM
من این مشکل رو در زمان استفاده از کنسول رو دارم
لطفا راهنمایی کنید

sir.sam
2012/01/14, 04:14 AM
این مشکل بصورت Telnet خارج از کنسول حل شد ولی وقتی Telnet میشه بهش ، اینجوری می مونه :

Connected to Dynamips VM "R1" (ID 0, type c2600) - Console port
Press ENTER to get the prompt.
هر چقدر اینتر هم میزنم فایده نداره ....

publisher
2012/01/14, 09:09 PM
چه طوری میشه سویچ 2950 رو داخلش لود کرد

sir.sam
2012/01/15, 11:40 PM
این مشکل بصورت Telnet خارج از کنسول حل شد ولی وقتی Telnet میشه بهش ، اینجوری می مونه :

Connected to Dynamips VM "R1" (ID 0, type c2600) - Console port
Press ENTER to get the prompt.
هر چقدر اینتر هم میزنم فایده نداره ....
مشکل از نوع ios که حل شده ولی الان مشکل reload ram توی کنسول میده......

webnama
2012/06/22, 05:11 PM
سلام دوستان

من gns3 را نصب کردم و ios های 7200 و 2600 و 1700 را لود کردم ٰ ، اما مشکلی که هست اینه که وقتی روتر را استارت کردم و میخوام به کنسول وصل شم ، نمیشه (پاتی و تلنت هم نصبه ...)

یا این پیغام اینو میده وصل نمیشه

Connected to Dynamips VM "R1" (ID 0, type c7200) - Console port
Press ENTER to get the prompt.

اینتر هم میزنم اما نمیشه

یا به این صورت

Connected to Dynamips VM "R1" (ID 0, type c2600) - Console port
Press ENTER to get the prompt.
################################################## ################################################## ################################################## ################################################## ########################################## [OK]


اما متصل نمیشه .

لطفا راهنمایی کنین
ممنونم

sir.sam
2012/08/31, 02:34 AM
از منوی <Edit > Preferemance Dynamips رو برو test رو بزن ببین چی میگه ...