اطلاعیه

بستن
No announcement yet.

نگرفتن پورت 1 گیگ

بستن
این موضوع بسته شده است.
X
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
Clear All
پست های جدید

  • نگرفتن پورت 1 گیگ

    سلام و خسته نباشید .

    دوستام من یه nanobeam400 دارم چند تا مشکل داره میخواستم ببینم راه حلی داره یا نه .

    1 : اول پورت این دستگاه 1 گیگابایت هست که ما هر کابلی به این میزنیم بیشتر از 100 بهمون نمیده.

    2 : به چندین نمونه از این دستگاه کار کردم و همش سیکنال نویز این دستگاه بالا هست و همش رو 101 هست با تمام فرکانسها همینطور ولی جاش یه دستگاه دیگه میزارم درست هست .

    3 : مشکل آخر اینه ما واسه لینک از این دستگاه استفاده کردیم . ولی هر فرکانسی میزنیم سرعت تست میکنم با خود دستگاه اصلا درست جواب نمیده مثلا سند میزنه 0 رسیو مسزنه 42MB هر چی هم فرکانس عوض کردم فایده نداشت فقط رسیو کمو زیاد میشد .در حالی به این شرایط تو شبکه تست کردم با 1.53MB/s داشت دیتا میفرستاد .

  • #2
    update کردید؟
    به سوییچ زدید یا سیستم؟سوییچ روی auto تنظیم هست که بتونه 1000 بشه؟

    کامنت


    • #3
      ورژن 5.5.6 هست اگر آپدیت کنم به 5.5.8 خودتون بهتر میدونین که یه سری از فرکانسها میپره . در ضمن دارم میزنم مستقیم به لبتاپ باید پورت 1 گیگ بده . در ضمن ربطی به کابلش نداره ؟؟؟ کابل کت 5 هست ...

      کامنت


      • #4
        شما لپتاپت گیگ هست؟چک کردید؟
        با همین کابل دو سیستم که گیگ هستن به هم وصل کنین ببینید 1000 اپ میشه،اول از اینها مطمین بشید و بعد گیر بدید به رادیو

        کامنت


        • #5
          مشکل شبکه با کابل کت 6 بر طرف شد . بقیه مشکلات چی ؟؟؟؟

          کامنت


          • #6
            سیگنال دستگاه چقدره؟ccq چطوره؟
            تست دانلود میزارید چقدر بهتون میده با 2 تا سیستم نه با تست خودش
            فاصله دستگاه چقدره از هم؟

            کامنت


            • #7
              مهندس اگر مشکل پهنای باند حل نشده لطفا در مورد قدرت سیگنال و کیفیتش توضیحاتی بدید
              در ضمن شما که در حال حاضر 42 مگ پهنای باند بیشتر ندارید . چه اهمیتی داره که پورت دستگاه
              گیگ باشه یا 100؟
              شرکت شبکه گستر پارسین
              09123514173

              کامنت


              • #8
                سیگنال 65 هست . سیگنال نویز 100 هست تست سرعت با خود دستگاه میگیرم این سرعت میده

                TX : 2m

                RX : 49m

                در حالی که وقتی از تو شبکه فایل دیتا رد میکنم و میگیرم سرعت سندش 1.54 MB/S هست ... در ضمن هر فرکانسی هم میزنم این سندش بالاتر نمیره تو تست سرعت

                در حالی که یه دستگاه دیگه میزارم سیکنال همون هست ولی سیگنال نویز 97 هست و

                TX : 12M

                RX : 50M

                کامنت


                • #9
                  متاسفانه محصولات یوبیکویتی تنظیمات خاصی نداره که بشه
                  روش زیاد مانور داد . میتونید chanel wide رو هم/ بزارید روی
                  20/40 تا عرض فرکانسی بیشتر بشه و پهنای باند افزایش پیدا کنه
                  شرکت شبکه گستر پارسین
                  09123514173

                  کامنت


                  • #10
                    این چیزایی که گفتم فقط واسه فرکانش 40 مگ هست .منظور من اینه که چرا فقط این دستگاه این مشکلات داره

                    کامنت

                    در حال انجام ...
                    X