کارانشان
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: اتصال دامنه

  1. #1
    Member domrool آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    56
    تشکرها / پسندها

    Icon Wink اتصال دامنه

    سلام
    دوستان من چجوری می تونم به روترم دامنه وصل کنم تا وقتی که کاربرا می خوان کانکشن باز کنن دیگه آی پی رو نزن به جاش آدرس سایت رو بزنن.

    ممنون

  2. #2
    Member domrool آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    56
    تشکرها / پسندها

    Post یادآوری

    اینم بگم که من از میکروتیک استفاده می کنم و اگه بتونین این روش رو کامل برام رو winboxتوضیح بدین ممنون می شم اگه هم که نه هر روشی که صلاح بود بگین .

    دستتون درست

  3. #3
    Senior Member arfr آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    persianmikrotik.ir
    نوشته ها
    934
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    اگه منظورتون هات اسپات میکروتیک هست :
    در قسمت کانفیگ میکروتیک بخش DNS name همون عبارتی که تعیین کرده باشید در مرورگر بزنن مستقیما صفحه آغاز ارتباط میاد
    در غیر این صورت اگه منظورتون نشانی خود میکروتیک هست یا میتونید از DNS داخلی شبکه تون استفاده کنید یا اگه چند سیستم خاص مد نظرتون هست از فایل هاست ویندوز سیستم ها استفاده کنید ( این روش رو توصیه نمی کنم چون دردسر داره )
    Mikrotik Certified Consultant

  4. #4
    Member domrool آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    56
    تشکرها / پسندها

    Smiley Foot In Mouth اتصال دامنه

    ممنون
    ولی منظرم من این نیست می خوام به روترم دامنه وصل کنم یعنی مثلا به جای آی پی 123.456.789.123 آدرس [فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. ] رو هنگام باز کردن کانشکن چیز پی ** بزنن

  5. #5
    Senior Member jadogar123 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    508
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    فکر کنم شما برای این کار باید نام دامنه را تو dns سرورها رجیستر کنید.
    ذاکری
    شماره تماس همکاری و تجاری 2520 585 915
    mt.zakeri(at)gmail.com

    Life Is VVhat Ever U Think


  6. #6
    Senior Member arfr آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    persianmikrotik.ir
    نوشته ها
    934
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    1- میکروتیک خودتون اگه هر آی پی داشته باشه ( ولید / اینولید ) و کاربراتون در داخل شبکه باشن میتونید از DNS داخلی استفاده کنید و هرنشانی رو که مایل بودید اونجا ست کنید . ( در این حالت باید نشانی DNS داخلی تون روی همه سیستم های کاربرا ست باشه )
    2- اگه آی پی ولید داره میکروتیک و کاربرانتون خارج از شبکه هستن باید domain بگیرید و اون رو واسه نشانی میکروتیک ثبت کنید . این طوری بدون نیاز به دی ** اس داخلی همه کاربرا ( داخل و خارج ) مشکلی نخواهند داشت .
    Mikrotik Certified Consultant

  7. #7
    Junior Member sysman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2008
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط domrool نمایش پست ها
    ممنون
    ولی منظرم من این نیست می خوام به روترم دامنه وصل کنم یعنی مثلا به جای آی پی 123.456.789.123 آدرس [فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. ] رو هنگام باز کردن کانشکن چیز پی ** بزنن
    همین چیزی که می خواین رو تو dns خود میکروتیک اضافه کنید
    البته به شرطی جواب میگیری که dns cache میکروتیک رو فعال و از ip میکروتیک به عنوان dns ip تو ویندوز استفاده کنید
    موفق باشید

  8. #8
    RezaBehroozi admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    Iran/Shiraz
    نوشته ها
    10,629
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    دومین رو ثبت کنید،معمولا یک پنل با اجازه ساخت چند رکورد می دهند،اگر نداشتید یک dns سرور باید راه اندازی کنید یا از dns های مجانی مثل editdns.net استفاده کنید
    وقتی دامین در dnsسرور اضافه شد کافیست A رکورد در آن به ip میکروتیک ایجاد کنید


  9. #9
    Junior Member alidn2005 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    29
    تشکرها / پسندها

    Smiley Yell

    نقل قول نوشته اصلی توسط admin نمایش پست ها
    دومین رو ثبت کنید،معمولا یک پنل با اجازه ساخت چند رکورد می دهند،اگر نداشتید یک dns سرور باید راه اندازی کنید یا از dns های مجانی مثل editdns.net استفاده کنید
    وقتی دامین در dnsسرور اضافه شد کافیست A رکورد در آن به ip میکروتیک ایجاد کنید
    میشه آموزش ست کردن دامین روی vps mikrotik را توضیح بدید ؟؟؟

  10. #10
    Junior Member MikroTik آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    7
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام
    یکی از دوستان لطف کنن اگر میدونن بفرماین که چجوری یه ساب دامین رو بعد از ست کردن ریکورد a با ای پی سرور میکروتیک، به سرور میکروتیک ست کنیم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •