کارانشان
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: telnet , سوئیچ 2960

  1. #1
    Senior Member mehdider_5 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    نوشته ها
    333
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض telnet , سوئیچ 2960

    من میخواستم برای سوئیچ 2960 telnet بزنم برای همین این دستورات را برای اولین بار که با کابل console وصل شدم نوشتم
    switch config #line vty 0 4
    switch config line # password cisco
    switch config line # login
    حال به پورت 1 کابل شبکه را زدم و در و به یک سیتم وصل کردم و از ip داینامیک که روی سوئیچ ست کرده بودم گرفت و در run سیتم دستور telnet 192.168.0.1 که ip سوئیچ بود را زدم و بعد از من پسورد میخواهد که cisco را زدم وبعد switch >میآید که نمیدانم هر چه enable را میزنم میگوید پسورد را بزن

  2. #2
    Member alisunj آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    نوشته ها
    71
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    احتمالا شما دستور
    ENABLE SECRET را (همراه با پسورد)هم داده اید که پسورد ورودی به محیط Enable است

  3. #3
    Junior Member jahanshahi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    10
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    برای تلنت enable secret باید ست شده باشه

  4. #4
    Senior Member mehdider_5 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    نوشته ها
    333
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض @

    با سلام و تشکر
    من عکس از cmd گرفتم ببینید مشکل چیست

  5. #5
    Senior Member omidnamitabar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    TEH
    نوشته ها
    2,061
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    عکسی اینجا نیست
    <ld> [فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. ]
    omidnamitabar امیدنامی تبار
    </ld>

  6. #6
    Senior Member mehdider_5 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    نوشته ها
    333
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض @

    با سلام و تشکر
    من عکس از cmd گرفتم ببینید مشکل چیست
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip 1.zip (3.1 کیلو بایت, 37 نمایش)

  7. #7
    Senior Member omidnamitabar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    TEH
    نوشته ها
    2,061
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    عزیز جان همونطور که دوستان گفتند شما باید
    از پشت کنسول دستور enable secret رو بزنی تا با تلنت بتونی وارد enable mode بشی
    <ld> [فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را مشاهده کنند. ]
    omidnamitabar امیدنامی تبار
    </ld>

  8. #8
    Senior Member nimabagheri آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    محل سکونت
    Iran : kARaJ
    نوشته ها
    947
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    با کابل کنسول وصل میشید و دستورات زیر رو میزنید

    router>en
    router#conf t
    router(conf)#enable secret cisco
    router(conf )#line vty 0 4
    router(conf-line)#password cisco
    router(conf-line)#login
    فقط برای پروژه
    ۰۹۳۶۲۰۹۴۰۰۳


  9. #9
    Senior Member persianseif آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    218
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام دوست من
    سوئيچ شما cisco 2960 اه و به صورت پيش فرض username cisco and password cisco است و در level 15 قرار دارد . حالا وقتي شما در line vty دستور login رو بزنيد در اسكيماي login تغيير ايجاد كرديد بنابراين بايد بعد از زدن پسورد در vty دستور login رو بزنيد ، سپس در Global Mode دستور enable secret يا enable Password را بزنيد.
    حال اگر دستور login local را بزنيم به صورت زير :


    با اين كانفيگ شما با user and pass اي كه در مود global تعريف كرده ايم به روتر يا سوئيچ مي توانيم كانكت شويم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •