|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| انتقال صوت و تصویر مباحث مربوط به انتقال صوت و تصویر |

![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Junior Member
تشکرها: 3
تشکر شده 4 بار در 3 پست
![]() |
سلام به همه ی دوستان
1: بچه ها توی یک lan میشه voip راه انداخت ؟ اگه اره یک توضیح خیلی کوتاه میشه بدین ؟؟؟ 2: بچه ها من دنبال یه شبیه ساز حرفه ای voip هستم که توش بتونم design ساختمونم نشون بدم یعنی اتاق ها و تعداد کامپیوتر هاشون و مکان قرار گرفتن سوییچ ها و روتر و...... و سئوال بعد اینکه می دونم با gns3 نمیشه این کارای معماری رو هم کرد ولی میشه voip شبیه سازی کرد با gns اخه من تلفن و ... ندیدم توش اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم ویرایش توسط m_d_e : ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ در ساعت ۰۶:۳۳ بعد از ظهر |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
تشکرها: 0
تشکر شده 5 بار در 4 پست
![]() |
از gns3 می تونی برای شبیه سازی استفاده کنی که تمام قست ها رو به جز شبیه سازی پورت ها آنالوگ ساپورت می کنه. برای ccm هم نت می تونی image ویرایش 7 رو از نت دانلود کنی و روی vmware نصب کنی
آموزش تصویری اینها رو می تونی از اینجا دانلود کنی http://www.blindhog.net/category/voice-lab/ |
|
|
|
| این کاربران از forceeh به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | m_d_e (۱۳۸۹/۰۱/۱۴) |
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۶
تشکرها: 152
تشکر شده 241 بار در 122 پست
![]() |
یه پورت روتر رو توی gns3 میتونی bridge کنی به vmware و بعد روی vmware نرم افزار ip phone شرکت سیسکو بنام Cisco IP Communicator نصب کنی.با این کار بدون داشتن ip phone میتونی تو محیط آزمایشگاهی همه کار کنی.
این لینک هم کمکت میکنه:
|
| این کاربران از mzbcracker به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | m_d_e (۱۳۸۹/۰۱/۱۴) |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|