|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| امنیت ( Security ) بحث پیرامون امنیت شبکه و سیستم عامل ها |

![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Member
تشکرها: 50
تشکر شده 5 بار در 4 پست
![]() |
سلام
می خوام برای شرکت یک آنتی ویروس خوب پیدا کنم که : 1.در درجه اول قابل اعتماد باشه و به طور موثری جلوی ویروس ها و تروجان های داخل هارد یا فلش رو بگیره 2.بشه باهاش 3 تا سرور و حدود 50 تا کلاینت رو پوشش داد 3.بتونیم به صورت Remote روی کلاینت ها آنتی ویروس نصب کنیم و وضعیت سیستم رو ببینیم 4.بشه از طریق سرور کلاینت ها رو به روز کرد تا لازم نباشه تک تک آپدیتشون کنیم 5.فکر نمی کنم اینجا کسی به آنتی ویروس پول بده. پس لطفا آنتی ویروسی معرفی کنید که با کرک هم به خوبی آپدیت بشه و مشکلی نداشته باشه تا به حال از AVG نسخه شبکه استفاده می کردیم که انصافا امکانات شبکه ایخوبی داشه، ولی نمی دونم چرا به سری تروجان ها رو نمی دید و بی خیالشون می شد ![]() Bitdefender هم ظاهرا چیز خوبیه ولی نمی دونم امکانات مدیریت شبکش چطوره نسبت به Avira هم خیلی نظر خوبی دارم.قدرت و سرعت خوبی هم داره. ولی با نسخه شبکه ایش کار نکردم و نمی دونم چه امکاناتی داره لطفا McAffe رو هم اصلا توصیه نکنید.اونقدر تجربه بدی ازش دارم که فکر نکنم حالا حالا ها برم طرفش NOD32 هم قدیما استفاده می کردم، ولی چون یک دفعه سیستم پر Spyware و ... شده بود ولی NOD32 Antivirus هیچی پیدا نکرد! برای همین دیگه نصبش نکردیم(شاید اگه نسخه Smart Security رونصب می کردیم پیدا می کرد. نمیدونم ! ) Norton Antivirus هم نسخه جدیدشو نصب نکردم، ولی قدیما که هم خیلی کند بود هم کلی از منابع رو مشغول می کرد ! اگه هنوز اینطوریه فایده نداره .چون سیستم های اینجا اونقدرا هم قوی نیستن ![]() با این اوضا شما چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میدین؟ لطفا حتما امکانات شبکه ای داشته باشه :) خیلی متشکرم
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
دوست من مگه میشه گاوصندوق رو بدی به دزد برات محافظت کنه؟ اکثر نرم افزارهای کرک شده به ظاهر درست ولی مشکل دارن اونوقت شما امنیت رو با اینها می خواید برقرار کنید؟؟؟؟ از avg free استفاده کنید در ضمن نه تنها avg بلکه همه آنتی ویروسها بعضی تهدیدات رو نمیشناسن اگه هم خواستید بخرید از openspace kaspersky استفاده کنید
قل رب زدنی علماً پروردگارا علم من را زیاد کن تا از روی نادانی فکرنکنم و سخنی مگویم --------------------------------------- i remove my number call me on SSH Terminal OR G00GleTalk:omidnamitabar YAHOO messenger:omidnamitabar SKYPE:omid.namitabar FB:omidnamitabar امید نامی تبار
|
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to omidnamitabar For This Useful Post: |
|
|
#3 | |
|
Member
تشکرها: 50
تشکر شده 5 بار در 4 پست
![]() |
نقل قول:
ماگه دست من بود حتما Kaspersky می خریدم و خیال خودمم راحت می کردم من خودم توی خونه از Avira و Comodo Firewall استفاده می کنم و از کرک کردن برنامه ها هم متنفرم در مورد خریدن آنتی ویروس هم باید صحبت کنیم ... شاید راضی شدن بخرن از نظر سبک بودن و مدیریت کامپیوتر های شبکه Kaspersky و NOD32 و Avira رو چطور ارزیابی می کنید ؟ قیمت این آنتی ویروس ها برای 3 سرور ور حدودا 50 کلاینت چقدر میشه ؟ متشکرم
هرگز آبروی خویش را در راه زبان خود بر خاک مریز و بهوش باش که هر شنیده ای را نمی توان گفت. امام علی (علیه السلام) ویرایش توسط rostamiani : ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ در ساعت ۰۱:۰۸ بعد از ظهر |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
تشکرها: 7
تشکر شده 18 بار در 12 پست
![]() |
من تو اداره دارم از nod32 استفاده می کنم همه مشخصاتی که گفتی داره تا حالا هم که مشکلی نداشتم یک میلیون و ششصد هم آب خورده آلی و سبک هم کار می کنه
قبل اون هم از Avira و norton استفاده کردم مشکل آویرا اینه که از نظر اویرا همه چیز ویروسه تازمانی که خلاف اون ثابت بشه نورتون هم سنگین بود ولی شنیدم تو نسخه جدید عالی شده امکانات شبکه نورتون از همه پیشرفته تر هستش ولی نود سبک و استفاده ازش اسونه و ویروسها رو هم در حد بسیار خوب ازش جلوگیری میکنه ولی باید درست کانفیگ شده در حالت پبشفرض زیاد به فایلها گیر نمیده و چون می خواد منابع کمی از سیستم استفاده کنه ولی برا امنیت حتما باید تنظیمات رو کمی سخت گیرانه کرد به سایت زیر سر بزن www.av-comparatives.org |
|
|
|
| این کاربران از saeid63t به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | rostamiani (۱۳۸۸/۱۲/۱۹) |
|
|
#5 |
|
Junior Member
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
درباره شرکت ترند ماکرو PC-Cillin - Trend Micro
پنجشنبه 27 اسفند 1388 06:57 ب.ظ نویسنده: No name Security دورانتاش : ![]() شرکت ترند ماکرو در سال 1988 در شهر لس آنجلس آمریکا توسط Steve و Jenny چانگ و Eva chen تاسیس شد . این شرکت اولین محصول آنتی ویروس خود با نام PC-Cillin پی سی سیلین را در سال 1990 به بازار عرضه نمود که بسیار پر فروش بود و طرفداران بسیاری را بخود جلب نمود . اولین آنتی ویروس برای حفاظت از سرورها 1 سال بعد در سال 1991 توسط این شرکت عرضه شد . در سال 1992 دفتر مرکزی این شرکت چند ملیتی به شهر توکیو- ژاپن منتقل شد . در سال 1996 محصولات آنتی ویروس تحت شبکه و شرکتی این شرکت جایگاه خاصی در دنیا پیدا نمود . شرکت ترند ماکرو به عنوان یکی از برترین عرضه کنندگان محصولات امنیتی و آنتی ویروس در دنیا در حال حاضر ارتباط بسیار نزدیکی با بسیاری از شرکتهای بزرگ آی تی دارد . از شرکتهایی که در حال حاضر با این شرکت همکاری فنی و تجاری دارند می توان به شرکتهای سیسکو - آی بی ام - اچ پی - ماکروسافت - سان میکرو سیستم - ایسوس - سامسونگ - کمپانی بزرگ Wipro و دهها شرکت دیگر نام برد . این شرکت در حال حاضر بعد از شرکت سایمنتک دومین عرضه کننده محصولات آنتی ویروس در دنیا می باشد . که طبق برنامه تا سال 2012 در این زمینه رتبه اول را کسب می کند . محصولات خانگی این شرکت دارای قابلیت های بساری می باشد که می توانید به دیگر یاداشتهایی که در بخش اخبار وب سایت شرکت دورانتاش یا وبلاگ این شرکت است مراجعه نمائید . یکی از ویژگی های بسیار مهم و جالب توجه محصولات خانگی این شرکت امنیت بسیار بالای لایسنسهای محصولات می باشد . همچنین ارائه موبایل سکیوریتی رایگان و 2 گیگا بایت فضای وب رایگان بر روی نسخه های اسنترنت سکیوریتی پرو 2010 این شرکت . همچنین قیمت بسیار مناسب از دیگر ویژگی های این محصولات می باشد . یکی دیگر از محصولات منحصر بفرد این شرکت ، محصولات آنتی ویروس و امنیتی ویژه مراکز داده و سرورهای مجازی می باشد که باعث شده این شرکت با بسیاری از Data Center های دنیا قرارداد همکاری داشته باشد . شرکت ترند ماکرو و محصولات آن توانسته جوایز بسیاری را کسب کند . مشاهده تیم مدیریتی شرکت ترند ماکرو مشاهده این شرکت در حال حاضر حدود 5000 کارمند دارد که 1000 نفر از آنها بعنوان تیم تخصصی این شرکت در مراکز آزمایشگاهی ترند ماکرو موسوم به TrendLabs مشغول به کار می باشند . مشاهده محصولات این شرکت جهت حفاظت از کاربران در برابر انواع تهدیدات و ویروسها و بد افزارها از تکنولوژی شبکه هوشمند حفاظتی بهره می برند . آزمایشگاههای ترند ماکرو TrendLabs ارائه کننده نرمافزارهای امنیتی و حفاظت از سیستمها در برابر تهدیداتی همچون ویروسها، جاسوس افزارها، بدافزارها، نفوذگران، کلاهبرداریها و هرزنامهها است. محصولات آزمایشگاه ترندماکرو دارای بالاترین نرخ حفاظت از سیستمها و سریعترین زمان نشان دادن عکسالعمل در برابرتهدیدات هستند. این محصولات برای کاربران خانگی، شرکتهای کوچک و متوسط، سازمانهای بزرگ و کاربران موبایل ارائه میگردند. فناوری حفاظتی ترند ماکرو همچنین در بسیاری از محصولات و خدمات شرکتهای امنیتی سراسر جهان به کار گرفته میشود و بصورت 24 ساعت و 7 روز هفته بالاترین سرویس امنیتی می باشد . این شرکت در سال 1988 تاسیس شده و در حال حاضر دفتر مرکزی این شرکت در شهر توکیو - ژاپن می باشد . محصولات امنیتی ویژه این شرکت برای مراکز داده و سرورها و فضای مجازی منحصر بفرد می باشد . محصولات آنتی ویروس خانگی این شرکت نیز دارای ویژگی های منحصر بفردی می باشند . در بعضی از کشورها محصولات این شرکت را با نام پی سی سیلین PC-Cillin می شناسند . این شرکت پیشرو در استفاده از تکنولوژی Cloud Computing در سیستمهای حفاظتی می باشد . طبق برنامه این شرکت با فروش 2 میلیارد دلاری در سال 2012 در صدر شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس در دنیا قرار می گیرد . این شرکت در حال حاضر دومین عرضه کننده محصولات امنیتی و آنتی ویروس در دنیا می باشد . ![]() ![]() ![]() آنتی ویروس ضد ویروس تروجان |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
درباره شرکت ترند ماکرو PC-Cillin - Trend Micro
پنجشنبه 27 اسفند 1388 06:57 ب.ظ نویسنده: No name Security دورانتاش : ![]() شرکت ترند ماکرو در سال 1988 در شهر لس آنجلس آمریکا توسط Steve و Jenny چانگ و Eva chen تاسیس شد . این شرکت اولین محصول آنتی ویروس خود با نام PC-Cillin پی سی سیلین را در سال 1990 به بازار عرضه نمود که بسیار پر فروش بود و طرفداران بسیاری را بخود جلب نمود . اولین آنتی ویروس برای حفاظت از سرورها 1 سال بعد در سال 1991 توسط این شرکت عرضه شد . در سال 1992 دفتر مرکزی این شرکت چند ملیتی به شهر توکیو- ژاپن منتقل شد . در سال 1996 محصولات آنتی ویروس تحت شبکه و شرکتی این شرکت جایگاه خاصی در دنیا پیدا نمود . شرکت ترند ماکرو به عنوان یکی از برترین عرضه کنندگان محصولات امنیتی و آنتی ویروس در دنیا در حال حاضر ارتباط بسیار نزدیکی با بسیاری از شرکتهای بزرگ آی تی دارد . از شرکتهایی که در حال حاضر با این شرکت همکاری فنی و تجاری دارند می توان به شرکتهای سیسکو - آی بی ام - اچ پی - ماکروسافت - سان میکرو سیستم - ایسوس - سامسونگ - کمپانی بزرگ Wipro و دهها شرکت دیگر نام برد . این شرکت در حال حاضر بعد از شرکت سایمنتک دومین عرضه کننده محصولات آنتی ویروس در دنیا می باشد . که طبق برنامه تا سال 2012 در این زمینه رتبه اول را کسب می کند . محصولات خانگی این شرکت دارای قابلیت های بساری می باشد که می توانید به دیگر یاداشتهایی که در بخش اخبار وب سایت شرکت دورانتاش یا وبلاگ این شرکت است مراجعه نمائید . یکی از ویژگی های بسیار مهم و جالب توجه محصولات خانگی این شرکت امنیت بسیار بالای لایسنسهای محصولات می باشد . همچنین ارائه موبایل سکیوریتی رایگان و 2 گیگا بایت فضای وب رایگان بر روی نسخه های اسنترنت سکیوریتی پرو 2010 این شرکت . همچنین قیمت بسیار مناسب از دیگر ویژگی های این محصولات می باشد . یکی دیگر از محصولات منحصر بفرد این شرکت ، محصولات آنتی ویروس و امنیتی ویژه مراکز داده و سرورهای مجازی می باشد که باعث شده این شرکت با بسیاری از Data Center های دنیا قرارداد همکاری داشته باشد . شرکت ترند ماکرو و محصولات آن توانسته جوایز بسیاری را کسب کند . مشاهده تیم مدیریتی شرکت ترند ماکرو مشاهده این شرکت در حال حاضر حدود 5000 کارمند دارد که 1000 نفر از آنها بعنوان تیم تخصصی این شرکت در مراکز آزمایشگاهی ترند ماکرو موسوم به TrendLabs مشغول به کار می باشند . مشاهده محصولات این شرکت جهت حفاظت از کاربران در برابر انواع تهدیدات و ویروسها و بد افزارها از تکنولوژی شبکه هوشمند حفاظتی بهره می برند . آزمایشگاههای ترند ماکرو TrendLabs ارائه کننده نرمافزارهای امنیتی و حفاظت از سیستمها در برابر تهدیداتی همچون ویروسها، جاسوس افزارها، بدافزارها، نفوذگران، کلاهبرداریها و هرزنامهها است. محصولات آزمایشگاه ترندماکرو دارای بالاترین نرخ حفاظت از سیستمها و سریعترین زمان نشان دادن عکسالعمل در برابرتهدیدات هستند. این محصولات برای کاربران خانگی، شرکتهای کوچک و متوسط، سازمانهای بزرگ و کاربران موبایل ارائه میگردند. فناوری حفاظتی ترند ماکرو همچنین در بسیاری از محصولات و خدمات شرکتهای امنیتی سراسر جهان به کار گرفته میشود و بصورت 24 ساعت و 7 روز هفته بالاترین سرویس امنیتی می باشد . این شرکت در سال 1988 تاسیس شده و در حال حاضر دفتر مرکزی این شرکت در شهر توکیو - ژاپن می باشد . محصولات امنیتی ویژه این شرکت برای مراکز داده و سرورها و فضای مجازی منحصر بفرد می باشد . محصولات آنتی ویروس خانگی این شرکت نیز دارای ویژگی های منحصر بفردی می باشند . در بعضی از کشورها محصولات این شرکت را با نام پی سی سیلین PC-Cillin می شناسند . این شرکت پیشرو در استفاده از تکنولوژی Cloud Computing در سیستمهای حفاظتی می باشد . طبق برنامه این شرکت با فروش 2 میلیارد دلاری در سال 2012 در صدر شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس در دنیا قرار می گیرد . این شرکت در حال حاضر دومین عرضه کننده محصولات امنیتی و آنتی ویروس در دنیا می باشد . ![]() ![]() ![]() آنتی ویروس ترند ماکرو ( پی سی سیلین ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
سلام.
آنتی ویروس که کرکش خوب اپدیت بشه ؟؟؟؟؟ خدایا یکم به این متخصصین این مملکت عقل خالص عطاء کن . عمو جان کدوم آنتی ویروس یا نرم افزار کرکی اپدیت اصلی میگره ؟ اون هم آنتی ویروس که شرکتها هر ثانیه لایسنس نرم افزار رو مونیتور می کنند . در ضمن اون اشخاصب که میگن نود 32 سبکه بد نیست نسخه Trial اون رو نصب کنند تا ببینند واقعآ سبک است یا نه . نود 32 تو دسنا مشتری نداره و به همین دلیل و برای اینکه اسکش سر زبونها باشه خودش تو سایتها لایسنس و کد منتشر می کنه . دلتونا خوش نکنید چون آپدیت اصلی به همین کدها و لایسنسها هم نمیده . آویرا هم خوبه - همه چی رو میگیره - حتی به صاحب کامپیوتر هم گیر میده . من نمی خوام طرفداری کنم ولی تمام شرکتهای آنتی ویروس تمام زوری که دارند می زنند برای اینه که بتونن به قدرت و فروش شرکتهایی مثل سیمانتک و ترند ماکرو که بهش پی سی سیلین و یا مک آفی ( متاسفانه مک آفی کلا رو ایران بسته است ) برسند . الان 2 تا شرکت سیمانتک و ترند ماکرو در مجموع حدود 70% بازار آنتی ویروس دنیا رو در اختیار دارند و واقعآ هم کارشون عالیه وگرنه مشتری ها هیچوقت براشون نمی موندن . سیمانتک نورتون اینترنت سیکوریتی 2010 و نورتون 360 2از 2 تا محصولات خیلی خوب شرکت سایمنتک هستشون . اینترنت سکیوریتی 2010 ترند ماکرو و اینترنت سکیوریتی پرو 2010 ترند ماکرو هم 2 تا محصول بسیار عالی هستند . این 2 تا شرکت سیستم تست بروزرسانی دارند که باعث میشه یکوقت بروزرسانی اشتباه برای کاربر نره و کاربر بددخت به فنا بره ( مثل آوست و بیت دفندر و کسپرسکی که هر کدوم 1 بارا سابقه دارند ) . راستی سیستم ویروس یابی و کار ترند ماکرو یکم منحصر بفردتره . حالا خودتون آزمایش کنید و بعد اقدام به خرید بکنید . Trend micro Internet Security 2010 Trend Micro Internet Security Pro 2010 Symantec Norton Internet Security 2010 Symantec Norton 360 version 4.0 شد و پیروز خبرگزاری امنیت اطلاعات www.virusinfo.ir |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
آنتی ویروس کسپر از نظر امنیت بسیار عالی است ولی یک مقدار سیگین است و امکانات شبکه ای هم دارد و مدیریت سیستم هاش از طریق کنسول مدیریتی که بروی سرور آنتی ویروس نصب می شود بسیار ساده و عالی است
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|