|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| بحث و رفع اشکال پيرامون مقالات برای ارسال مقالات خود از این قسمت استفاده نمایید و بعد از بررسی در قسمت اصلی قرار میگیرد |

![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۷
تشکرها: 47
تشکر شده 332 بار در 146 پست
![]() |
سلام
یک برنامه می خواهم برای یک شبکه lan وقتی کاربر به ویندوز وارد شد از کاربر نام کاربری و رمز عبور دریافت کند و به کازبر در استفاده از سیستم مدت بدهد یعنی کاربر را در استفاده از سیستم محدود به زمان بکند و در ضمن یک سری محدودیت ها هم بر روی ویندوز مثل بستن منوی run انجام دهد از دوستان اگر کسی برنامه ای در نظر دارد ذکر بفرمایید تشکر |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() |
من منتظر نظر دوستان هستم
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() |
سلام درمورد نرم افزارهای مدیریت شبکه حداقل با dameware & netsupport که کارکردم همچنین toolsرو ندیدم شاید هم داشته باشه ومن searcham درست نبوده ولی درمورد محدودیت loginبرای clientsکه میتونید داخل خود ADبرویuser موردنظر ازتب Accountتنظیمات logon hoursرا okکنید.درمورد بستن run هم در محیط work group or domain تنظیمات زیرok کنید.
درریجستری: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies \Explorer Name: NoRun Type: REG_DWORD Value: 1 درgroup policy NoRun corresponds to the Remove Run menu from Start Menu Group Policy at: User Configuration AdministrativeTemplates Start Menu & Taskbar درمحیط های Domain In a domain environment, you can disable RunAs using the Software Restriction Policies feature of Group Policy. To do this, open the appropriate GPO in the Group Policy Object Editor and locate the following node in the console tree: Computer Configuration/Windows Settings/Security Settings/Software Restriction Policies Right-click on this node and select New Software Restriction Policies, then right-click on Additional Rules and select New Path Rule. Now type the path to runas.exe and make sure the policy is set to disallowed. If you prefer to apply this policy to specific users instead of computers, use a GPO linked to an OU where the user accounts reside and configuring Software Restriction Policies using User Configuration instead of Computer Configuration, such as: User Configuration/Windows Settings/Security Settings/Software Restriction Policies اینجا مطالعه کن. |
|
|
|
| این کاربران از Ariaee به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | mjey (۱۳۸۸/۱۲/۲۴) |
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() |
برنامه مدیریت کافی نت
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷
تشکرها: 34
تشکر شده 66 بار در 30 پست
![]() |
اکتیو دایرکتوری ویندوز
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() |
با ad هم میشه ولی فکر می کنم درد سر بیشتر داشته باشه تا با یک نرم افزار
اول باید ou تعریف کنیم بعد کاربران را داخل ou بگذاریم و بعد زمان بندی تعریف کنیم فکر کنم برای 70 تا کاربر ما زمان زیادی برای تنظیمش می خواهد؟ ویرایش توسط mjey : ۱۳۸۸/۱۲/۲۶ در ساعت ۰۱:۳۱ قبل از ظهر |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() |
با ADمیشه اما فکر نمیکنم لازم باشه.
یه برنامه مثل Easy cafe مشکل زمان دادنت رو حل میکنه برای بستن Run و امثالهم میتونی یه سرچ ساده بکنی و key هی همه رو تو رجیستری به دست بیاری اما من توصیه میکنم برنامه Security Administrator رو استفاده کنی همه این کارها رو در عرض دو دقیقه انجام میده روی هر کاربری که بخواهی. |
|
|
|
| این کاربران از HNei به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | bia2config (۱۳۸۹/۰۲/۴) |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|