با سلام
من یک هارد دیسک دارم که یه مقدار اطلاعات مهم داره و مشکل پیدا کرده . اگه از دوستان کسی در این زمینه منبع داره بزاره متشکرم
با سلام
من یک هارد دیسک دارم که یه مقدار اطلاعات مهم داره و مشکل پیدا کرده . اگه از دوستان کسی در این زمینه منبع داره بزاره متشکرم
من تست نکردم ولی ببین بدردا میخوره
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
farzinbn جان این فایل رو دانلود کن و با نرو روی سس دی ریت کن و باهاش بوت کن هر چی بخوای داره و عالی هم هستش توضیحات هم در سایتش هست اینم [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
موفق باشی...:D
بچه ها خیلی متشکرم ولی مشکل من سخت افزاریه و اقتی Root متوجه نشدم کدوم فایل رو گفتی بزنم رو CD .
مرسی
فرزین جان من شرمنده ام
این لینک دانلودش
کد:http://www.forum.persianadmins.com/showthread.php?t=1545
می تونم بپرسم مشکلتون دقیقا چیه تا یه نرم افزار خوب بهتون معرفی کنم من با هایرن نتونستم یه هارد که تمام پارتیشنش پاک شده بود بر گردونم ولی یه برنامه پیدا کردم که فوق العاده است بگید چه بلایی سر هارد اومده تا اگه با این برنامه بشه براتون آپلود کنم
والا یه روز که بچه ها با کامپیوتر کار میکردن بی سر و صدا از پاش بلند شدن و من که رفتم پشت کامپیوتر دردم که هارد صدا میده و روی درایو E , F بیشتر . وقتی میخواستم از این دو درایو اطلاعات بردارم همینجور صدا میداد و هیچ چیز رو کپی نمیکرد . ما هم خواستیم یه کم دستکاریش کنیم که دیگه درایو ها رو هم نشناخت و فقط در Setup هارد رو میشناسه . میشه کاریش کرد ؟
من یه روش بلدم که کاملا غیر علمی و کاملا غیر اصولی هستش ولی چند بار کارم رو راه انداخت:eek::eek:ه ولی قبل از اون با hiren بوت کن و برو تو قسمت smart ، smart هارد رو چک کن مکنه اون fail شده باشه که اگه این طور شه کاری ازت بر نمیاد
یه سوال احتمالا هاردت ساتا نیست؟:confused:
حالا بحث شیرین عملی :D
اگه هادت IDE هستش و صدا میده(تق تق) دو تا ضربه آروم به بغلش بزن ممکنه هدش در اثر ضربه جابحا شده باشه
(این کارو در آخر انجام بده در ضمن تظمینی به عملش نیست:eek:)
موفق باشی:D
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)