با تشکر از ادمین محترم ...
بنده یه دونه میکروتیک 433 داشتم پسوردش یادم رفته بود به صورت jupmer هم ریسیت نمی شد با این آموزش هم آپدیت شد و هم پسورد برگشت ...
با تشکر از ادمین محترم ...
بنده یه دونه میکروتیک 433 داشتم پسوردش یادم رفته بود به صورت jupmer هم ریسیت نمی شد با این آموزش هم آپدیت شد و هم پسورد برگشت ...
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه روتربرد 750 دارم پسوردش رو فراموش کردم با این نرم افزار می شه فقط میکروتیک رو ابدیت کرد طریقه ریکاوری رو توضیح ندادید و اگه پسورد برگرده پسوردش چیه
راهی داره می شه بیشتر توضیح بدید ممنون می شم با تشکر
ایا کانفیگ قبلی باقی می مونه یا ازبین می ره ای پی ها هم عوض می شه می شه کاری کرد ای پی ها عوض نشه
ویرایش توسط kardonet : 2011/12/01 در ساعت 11:55 AM
سلام
خسته نباشین
routerboard من OmniTIK U-5HnD است
در حال کار کردن بودم که برق رفت و روتر ریست شد اما دیگه دسترسی نداشتم به روتر
پورتهای اترنت از کار افتادن نمیتونم مثلا با winbox به صورت مک لاگین کنم
پورت سریال هم نداره ولی usb داره
با این روشی که گفتین نتونستم OS را نصب کنم
اگه کسی میتونه کمک کنه چطور OS را نصب کنم ممنون میشم
تو قسمت تعریف ip همچین مشکلی دارم.باید چیکار کنم؟
ویرایش توسط msi-it : 2012/05/18 در ساعت 12:50 AM
سلام دوستان من رو به خاطر نا اگاهيم ببخشيد من تازه واردم از ميكروتك هم هيچ چيزي نميدونم مي خواستم شما يك فايل اموزشي كامل به من معرفي كنيد فارسي باشه و ميكروتك رو گام به گام توضيح داده باشه ببخشيد اين پست رو اينجا زدم نميدونستم كجا بزنم من چنتا مورد مخوام بدونم اول اينكه ميشه ميكرو تك رو روي ويندوز مثلا اكس پي نصب كرد من با استفاده از وي ام ور اين كارو كردم اما جوابي كه ميخواستم نگرفتم خواهشا كمكم كنيد تا من هم را بيوفتم مي ميخوام از ميكروتك براي اينترنت ماه وارهاي استفاده كنم اگر امكان داره به صورت كامل بنده رو راهنمايي كنيد متشكرم
سلام
دكمه ريسيت زير راديو رو گرفته برق رو به پورت يك وصل كنيد انقدر پورت رو نگه داريد كه رايديو ريست بشه ..معمولا حدود 30 تا 50 ثانيه ميشه
بد پورت رو دربياريد و 20 ثانيه بد دوباره به پورت يك وصل كنيد .
بد از پورت دو يك پچ كورد وصل كنيد به يك سيستم ديگه و با وين باكس به راديو وصل ميشيد ..
البته رايدو با اين روش كاملا ريسيت ميشه ..
اگر مشکلی داری، به دلیل طرز فکر توست و تنها راهی که می توانی مشکلات را برای همیشه حل کنی، این است که طرز فکرت را تغییر دهی
با سلام من کلان توی این بحث ها تازه واردم و اماتورم
من روتر بورد rb751
دارم من اصلا متوجه نشدم کنسول چیه به چ جایی میگین کنسول اگه میشه با عکس توضیح بیدن گیج شدم
پسورد اکسس پوینت میکروتیک 751رافراموش کردم نحوه بازیابی پسورد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)