ShirazOnline
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 47

موضوع: آموزش تصویری نحوه نصب ،ارتقا و بازیابی پسورد میکروتیک توسط Netinstall

  1. #31
    کاربر عادی makbari27 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    نوشته ها
    1
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام دوستان من یک سوال دارم در مورد میکروتیک وقتی کانکت میزنم بجای اینکه وارد بشه پیغام خطای زیر را میده:
    could not fetch index from 192.168.100.1(port 80):bad request
    ای پی و یوزر و پسورد درسته به میکروتیک هم کامپیوتر دسترسی داره آیا این خطا مربوط به شماره پورت اتصال هست؟ اگر شماره پورت یادمون رفته باشه چکار باید بکنیم؟ در ضمن از نرم افزار winbox جهت ارتباط استفاده میکنم کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنونم

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #32
    کاربر ممتاز حرفه ای hashem_wolf آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,419
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط makbari27 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یک سوال دارم در مورد میکروتیک وقتی کانکت میزنم بجای اینکه وارد بشه پیغام خطای زیر را میده:
    could not fetch index from 192.168.100.1(port 80):bad request
    ای پی و یوزر و پسورد درسته به میکروتیک هم کامپیوتر دسترسی داره آیا این خطا مربوط به شماره پورت اتصال هست؟ اگر شماره پورت یادمون رفته باشه چکار باید بکنیم؟ در ضمن از نرم افزار winbox جهت ارتباط استفاده میکنم کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنونم
    سعی کنید لایه دوم
    از مک ادرس متصل شوید
    www.hashem-wolf.ir
    مشاوره :09374255105

  4. #33
    کاربر عادی hozour64 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    نوشته ها
    235
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام دوستان
    طبق آموزش آقای بهروزی پیش رفتم برای بازیابی پسورد روتربرد 751u اما در netinstall میکروتیک رو نمایش نیده چندین بار چک کردم اما مشکل حل نشد دوستان برخورد داشتن با چنین مشکلی ؟
    ممنون

  5. #34
    کاربر عادی jamal2315 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    با عرض سلام و وقت بخیر من router board 433 AH دارم که میخواستم کلا ریستش کنم چون پسوردشو ندارم . بعد از اولین مرحاه که با کابل COM بالا میاد واسه وصل شدن به پورت LAN همیشه PHY ERROR میده انگار اصلا LAN بالا نمیاد . هر 3 پورت هم اینگونه است .بنظر دوستان مشکل از چیه ؟ Firewall و آنتی ویروس هم بررسی شدن

    [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]

  6. #35
    کاربر فعال حرفه ای tapesh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    نوشته ها
    1,026
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    شما توی winbox از همین پورت ها میکروتیک رو میبینی؟

  7. Likes jamal2315 liked this post
  8. #36
    کاربر عادی jamal2315 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام < نه متاسفانه ، قبلا بالا میومد 1 دو صدای بیپ میزد الان همون رو هم نمیزنه

  9. #37
    کاربر عادی jamal2315 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    الان مستقیم با کابل COM وصل کردم توی Winbox آدرس مک نمیاد

  10. #38
    کاربر ممتاز حرفه ای shiraz آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2007
    نوشته ها
    2,481
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    بنظرم مشکل سخت افزاری داره مخصوصا اینکه میگید بوق هم نمی زنه

  11. Likes jamal2315 liked this post
  12. #39
    کاربر عادی jamal2315 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نحوه درست ریست سخت افزار ی چطوریه

  13. #40
    کاربر عادی jamal2315 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض


صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •