ShirazOnline
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: کمک فوری در مورد کاربرانPPPoE

  1. #1
    کاربر مستعد حرفه ای m.yazdian آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    نوشته ها
    927
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض کمک فوری در مورد کاربرانPPPoE

    دوستان سلام

    من دوتا Ras دارم که هر دو 433 هستند که اولی از ether0 اینترنت میگیره از طریق wlan1 اینترنت را در اختیار Ras دوم قرار میده.

    حالا اگر ether0 را با wlan1 در Ras اول Bridge کنیم Ras دوم اینترنت میگیره ولی کاربران PPPoE نمی توانند به PPPoE-Server در Ras اول کانکت کنند...!!! ولی وقتی Bridge را در Ras اول غیرفعال میکنم کاربران PPPoE دوباره میتونند کانکت کنند. ولی دیگه Ras دوم اینترنت نداره.

    حالا یکی از دوستان این تور راهنمایی کردند که روی هر Ras لازم نیست که یک PPPoE-server ایجاد بشه. بلکه وقتی دوتا Ras با هم کانکت شدن کاربرانی که به هر Ras کانکت بشن و به خان PPPoE بزنند مینونن به PPPoE سروری که روی هر Ras هست وصل میشن. البته من تست کردم نشد.

    در حال حاضر من یه RB750 دارم که روی ether3 اون یک PPPoE-Server ساختم و ether2 را هم به Ras اول زدم.
    ether3 و ether2 را هم در یک Bridge قرار دادم.

    حالا Ras اول ether0 و wlan1 در یک Bridge قرار دادم.

    Ras دوم هم از طریق wireless به wlan1 ر Ras اول کانکت شده

    Wlan1 در Ras اول در مد AP هست و Wlan2 در Ras2 هم در مد AP هستش.

    کاربرانی که در خواست اینترنت دارند به یکی از این AP ها کانکت میشن و برای اینترنت دارشدن یک کانکشن PPPoE میسازند ولی کانکشن PPPoE به PPPoE-Server که روی ether3 میکروتیک 750 ساختم وصل نمیشه...!!!

    لطفا راهنمایی بفرمایید.

    admin replay

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2
    کاربر مستعد حرفه ای m.yazdian آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    نوشته ها
    927
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام
    دوستان در حال حاضر از داخل هر Ras میتونم یک PPPoE-Client بسازم و به PPPoE-Server میکروتیک 750 کانکت بشم.
    ولی وقتی کاربران به این Ras ها کانکت میشن نمی تونند به PPPoE-Server 750 وصل بشن...!!!
    فکر می کنید مشکل از کجاست

  4. #3
    کاربر مستعد حرفه ای m.yazdian آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    نوشته ها
    927
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    دوستان راهنمایی نمی کنند؟

  5. #4
    کاربر مستعد حرفه ای m.yazdian آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    نوشته ها
    927
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    کاربران اینترنت از SXT استفاده می کنند. وقتی با SXT به هر کدوم از Ras ها کانکت میشن و در خاست PPPoE میدن نمی دونم چرا درخواست PPPoE به میکروتیک 750 که PPPoE سرور روی اون تعریف کردم نمیرسه...!!! این اتفاق در حالی میفته که Ras ی که SXT به اون کانکت شده از طریق ether1 به میکروتیک 750 وصل شده و کاربری که SXT داره به wlan1 این Ras کانکت کرده که در داخل Ras دوتا ether1 و wlan1 توی یک Bridge هستند.


    ولی وقتی از داخل هر Ras یک PPPoE-Client میسازم و اینترفیس اون را میزارم روی Bridge و user - pass PPPoE-Server میکروتیک 750 را میدم راحت کانکت میشه.
    ویرایش توسط m.yazdian : 2011/09/08 در ساعت 08:12 AM

  6. #5
    کاربر مستعد cybercoder آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    نوشته ها
    617
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    روی 750 Bridge نداری؟
    Microsoft Certified IT Professional,Mikrotik Certified Consultant/Engineer => http://www.netd.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •