ShirazOnline
Results 1 to 8 of 8

Thread: اتصال ccproxy به NTTac

  1. #1
    کاربر عادی Milito's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Smiley Frown اتصال ccproxy به NTTac

    من دو ماه پیش برای راه اندازی **** 5 از my-***** استفاده کردم به NTTac وصل میشد که هر ماه باید 50 تومن خرج لایسنس میکردم...

    حالا دیگه با محدود شدن **** 5 مجبورم از ccproxy استفاده کنم

    ولی مشکل اینجا هست که حدود 400 تا یوزر **** دارم که تو NTTac ساختم و برام غیر ممکن که همشون رو با تاریخ دقیق دوباره تو ccproxy وارد کنم

    دوستان برای اتصال ccproxy به NTTac باید چی کار کرد ؟

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    کاربر عادی punisher's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Post Thanks / Like

    Default

    یک سوالی داشتم اصلا امکانش هست که ** تی تی رو به سی سی ****** وصل کرد؟یعنی با اون پروتکل وصل شد و از طریق ** تی تی مدیریت کرد؟

  4. #3
    کاربر عادی arshiatoosi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    منم همین سوالو دارم اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم

  5. #4
    کاربر عادی fastiran's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default

    من ديدم كه اينكار رو انجام ميدن....مطمنا ميشه...
    ولي اگه دوستاني كه اينكار رو تونستن انجام بدن آموزشش رو بذارند خيلي ممنون ميشيم

  6. #5
    کاربر عادی sina's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    iran
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    با سلام
    می دونم اینجا جاش نیست اما یک مشکل عجیب با CCproxy دارم اونم این هست که وقتی با CCproxy اتصال بر قرار میشه افت سرعت زیاد هست ولی وقتی با نرم افزار wingate اتصال برقرار میشه سرعت عالی هست .وقتی با CCproxy از پرتکل HTTPS استفاده میشه رو دو تا پی سی سرعت خوبه رو 3 تا بده کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاست ؟
    در ضمن اسم کامل نرم افزار my-***** چی هست ؟
    با تشکر

  7. #6
    کاربر عادی pato_mat's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    سلام کسی میدونه چطور میشه https روی nttac مدیریت کرد یعنی با nttac یوزر ساخت

  8. #7
    کاربر عادی valad's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default

    na nemishe

  9. #8
    کاربر عادی Adelante's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default

    من برنامه ای Config کردم که هم به IBSng و NTTAC متصل میشه البته HTTPS هست و **** رو هم پیگیرم !
    Yahoo : godcrazy741@yahoo.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •