-
آموزش راه اندازی سرویس NTP (Network Time Protocol ) در میکروتیک
پروتکل (Network Time Protocol (NTP برای تنظیم و همگام سازی دقیق ساعت سیستم ها و دستگاه ها با ساعت های اتمی مورد استفاده قرار می گیرد.سرورهای NTP از یک ساختار سلسه مراتبی پیروی می کند که اصطلاحا به آنها Stratum گفته می شود.
Stratum 1 - مستقیما به ساعت های اتمی متصل هستند و خود را با آنها همگام می کنند.
Stratum 2 - به سرورهای Stratum 1 متصل هستند.
هر چه سطح Stratum ها پایین تر می آید ،از سرورهای با دقت کمتری برای همگام سازی استفاده می کنند.
تصویر یک Stratum 0

The U.S. Naval Observatory
Alternate Master Clock at Schriever AFB (Colorado) is a Stratum 0 source for NTP در هر شبکه ای بهتر است که حداقل یه NTP سرور وجود داشته باشد و کلیه سرورها و سخت افزارها ،ساعت خود را با آن هماهنگ کنند.در ادمه به نحوه نصب و راه اندازی سرویس NTP می پردازیم.
نگارنده :رضا بهروزی
-
تشکرها / پسندها - 2 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
-
2013/12/17 03:35 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
کاربر عادی
چه طور محدودش کنیم به یک سری ای پی خاص؟
-
از طریق فایروال باید پورت udp 123 را محدود کنید
-
تشکرها / پسندها - 1 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
-
کاربر عادی
دوست عزیز،قرار نیست هر نرم افزار که میاد چیز جدیدی باشه،اینم یک انتخاب برای شماست و در ضمن محدودیت هم نداره
-
کاربر عادی
سلام،
من یه شبکه دامین دارم که از dhcp ویندوز استفاده میکنم، امکان استفاده از آپشن 042 dhcp برای استفاده از ntp میکروتیک هست؟
درواقع میخوام کلاینت ها ساعتشونو از میکروتیک بگیرن، میتونید کمک کنید؟
-
بله ntp server راه بیاندازید در میکروتیک و در dhcp تنظیم کنید
-
کاربر عادی
با سلام و خسته نباشید
من وقتی واردیوزر منیجر میکروتیک میشم در بخش session کاربران، ساعت ورود و خروج با ساعت میکروتیک مشکل داره با اول که می رم تو قسمت session درست نشون میده بار بعد دیگه ساعت تغییر می کنه
من sntp را روی میکروتیک راه اندازی کردم و ساعت میکروتیک به روز شده و ر داخل یوزر منیجر هم در قسمت customer، تایم زون را 3.30 ولی درست نمیشه که نمیشه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)