-
کاربر عادی
اتصال به web server با استفاده از internet conection
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
من با استفاده از تنظیمات dns و iis تونستم یک web server تعریف کنم حالا می خوام با استفاده از internet conection کاربر ها به او وصل بشن و از web sait من استفاده کنن لطفن بگین باید چه کاری انجام بدم .... در ضمن میخواستم بدونم در isp ها از چه نوع سروری استفاده می شه ....... متشکرم...
-
2007/10/08 07:10 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
اگر مستقیم به خودت وصل میشن dns لن خودت رو بده 127.0.0.1 اگر هم میخوای از همه جا قابل رویت باشه باید دامین بخری.
...Thechnology is faster than you
.so Try HARD
-
کاربر عادی

نوشته اصلی توسط
webgard3
اگر مستقیم به خودت وصل میشن dns لن خودت رو بده 127.0.0.1 اگر هم میخوای از همه جا قابل رویت باشه باید دامین بخری.
میدونی من یک inccomming conection ساختم ولی نشد از سایتم استفاده کنه در واقع از dhcp سیستم ip گرفت اما اما از سایتم نتونست استفاده کنه باید بگم که می خوام حتما با استفاده از تنضیمات ساده ی internet conection بهم وصل بشن نه با vpn conection ممنون میشم رشهنماییم کنی
-
شما بگو چه کارها کردی والان چه مشکلی داری؟
isp ها اگر ویندوز بخوان..برای vpn از rras و وب از iis
-
کاربر عادی
با تشکر از توجه شما
در سایت [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید] یک آموزش تصویری در خصوص راه اندازی web server درج شده من تمام اون تنظیمات زا انجام دادم همچنین برای server ام DHCP تعریف کردم البته می خواستم RRAS تعریف کنم که متاسفانه خطای فعال بودن سکیوریتی میداد به هر حال ورودی به سیستم را با incoming conection تنظیم کردم .. در حال حاظر با user...pass به من وصل میشن IP هم میگیرن اما سایتم را نمی تونن باز کنن روی اون سیستم مینویسه نمیتونه بازش کنه یا پیداش کنه وب سایت من رو.......متشکر از راهنماییتون........
در ضمن شرمنده اسم یک سایت دیگه را تو سایت شما اوردم ....چون شدیدن به کمک نیاز دارم...
-
توی iis برای ip address بیا all رو انتخاب کن و ببین که ip رنج vpn هم جز این Ip ها باشه
-
کاربر عادی
میشه توضیح بدین چطور این کار را انجام بدم البته لگر ممکنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)