ShirazOnline
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مشکل افت سرعت و packet loss در میکروتیک?

  1. #1
    کاربر عادی CSsh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    نوشته ها
    56
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض مشکل افت سرعت و packet loss در میکروتیک?

    من از یک ip استاتیک برای دسترسی به یک سرور داخلی استفاده می کنم و فقط در میکروتیک چند رول برای پورت فورواردینگ ست شده است و همچنین pppoe روی میکروتیک می باشد و همچنین یک ppptp client هم برای share کردن یک vpn روی میکروتیک ست شده است حالا همین که ip استاتیک روی سرویس فعال می شود vpn روی کلاینتها خیلی کند می شود و با افت سرعت و packet loss مواجه میشیم وقتی ip استاتیک غیرفعال میکنم همه چیز خوبه افت سرعت ندارم دوستان درخواست راهنمایی جهت رفع مشکل را دارم ?

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل Packet Loss در هنگام تست با Bandwidth Test
    توسط Hamid_311 در انجمن وایرلس(Wireless)
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 2014/12/17, 04:40 PM
  2. gatway packet loss
    توسط znhost در انجمن عمومی شبکه
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 2013/03/17, 02:33 AM
  3. Packet Loss در 3650
    توسط mahdi_kh در انجمن سیسکو و انواع مختلف سخت افزار شبکه(cisco)
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2012/03/18, 09:38 AM
  4. جدول تلفات خروجی به ازاء هر dB Loss
    توسط admin در انجمن وایرلس(Wireless)
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2007/08/19, 09:55 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •