ShirazOnline
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: یه سوال خیلی ضروری

  1. #1
    کاربر عادی ho3in8520 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    Post یه سوال خیلی ضروری

    من زمپ رو سیستمم باز می کنم و یه ای پی دستی روی کارت شبکم ست می کنم و مودممو ریست می کنم و وصلش می کنم به سیستم بعد با وای فای بهش وصل میشم و ای پی که روی کارت شبکم ست کردم روی موبایل میزنم و زمپ باز میشه حالا می خوام این کارو با میکروتیک انجام بدم ای پی دستی ست می کنم و وصل می کنم به پورت 1 میکرو تیک و پورت دورو وصل می کنم به مودم توی خود میکروتیک پینگ سیستمو دارم ولی نمی دونم چه جوری نتش کنم به مودم درضمن dhcp روی پورت 2 راه انداختم لطفا سریع کمکم کنید تازه کارم هستم خواهشا کامل توضیح بدبد

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2
    کاربر عادی ho3in8520 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    6
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    کسی نیس جواب بده

  4. #3
    کاربر عادی ohum آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    18
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    من متوجه نشدم میخواید میکروتیک چه کاری انجام بده دقیقا؟

  5. #4
    کاربر عادی peyman.sh68@yahoo.com آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    184
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    شما باید در فایروال در تب nat یک رول بنویسد از نوع dst-nat , action = dstnat در کادر زیرش هم ip کامپیوتر که زمپ روش نصب هست رو بزارین

  6. #5
    کاربر عادی hossain6099 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    110
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام
    اول یه ورژن قدیمی تر داشتم که صفحه ی مربوط به لوکال هاست رو هم ارور میداد که عکسش رو گذاشتم ارورش از همین نوع بود
    ورژن جدید نصب کردن صفحه لوکال هاست باز میکنه برام ولی وقتی ادرس الیاس رو میدم دوباره همون ارور قبلی رو میزنه
    من wampserver رو روی ویندوز 10 نصب کردم به یه مشکل برخوردم
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید][فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
    لطفا کمک کنید

  7. #6
    کاربر عادی hossain6099 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    110
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    کسی نبود؟؟؟؟؟

  8. #7
    کاربر عادی ohum آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    18
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    error شما مربوط به کانفیگ apache هست، ارتباطی با میکروتیک نداره، شاید تو جای دیگه ای مطرح کنید بتونن کمک کنن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •