ShirazOnline
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل قعطی پی در پی اینترنت در میکروتیک

  1. #1
    کاربر عادی mamadi38 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    نوشته ها
    9
    تشکرها / پسندها

    Smiley Frown مشکل قعطی پی در پی اینترنت در میکروتیک

    با سلام خدمت دوستان عزیز یه مشکل برام پیش اومده وقتی با حالت Bridge Mode وصل میشم به اینترنت بعد از 30 ثانیه قطع میشه اینترنت و دوباره کانکت میشم چجوری این مشکل رو برطرف کنم vmware نصب کردم کانکت میشم ممنون میشم راه حل رو بگید هر کاری کردم نشد

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2
    کاربر عادی ohum آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    18
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    pppoe connection ست کردین رو میکروتیک؟ از چه طریق اینترنت اومده توی میکروتیک؟ کلاینت ها چه جوری وصل؟ اگه میتونی کانفیگتو بذار

  4. #3
    کاربر عادی mamadi38 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    نوشته ها
    9
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ohum نمایش پست ها
    pppoe connection ست کردین رو میکروتیک؟ از چه طریق اینترنت اومده توی میکروتیک؟ کلاینت ها چه جوری وصل؟ اگه میتونی کانفیگتو بذار
    بله ست کردم کانکت هم شده وصل میشه مشکل من بعد از 1 دقیقه و 19 ثانیه هست که دیسکانکت میشه گفتم عزیز رو حالت بریج گذاشتم از طریق کانکشن وصل میشم همه چی ا.کی هست فقط قعطی داره

  5. #4
    کاربر عادی peyman.sh68@yahoo.com آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    184
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    تو تنظیمات pppoe کانکشن حالت always on بزارید رو حالت on demand نباشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •