ShirazOnline
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل در اتصال ios و ویندوز فون به وایرلس میکروتیک

  1. #1
    کاربر عادی shadowir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    16
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض مشکل در اتصال ios و ویندوز فون به وایرلس میکروتیک

    با سلام به دوستان
    روتربرد میکروتیک groove دارم
    برای اتصال با لپ تاپ و اندروید مشکلی ندارم ( بصورت وای فای ) ( آی پی ست کردم آی پی میگیره و اندروید هم کانکت میشه )
    مشکلم گوشی و تبلت اپل و ویندوز فون هستش
    بعد از جستجو و پیدا کردن SSID روتربرد وایرلس برای اتصال بجای اینکه فقط رمز بپرسه ، یوزر و پسورد رو باهم میپرسه !
    در صورتی که در لپ تاپ و اندروید اینطور نیست و فقط پسورد وایرلس رو باید بزنیم و سریع هم کانکت میشه
    لطف کنید راهنمایی کنید جریان اون یوزر چیه و چی باید بزنم
    ممنون از وقتی که میذارید

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2
    کاربر عادی ohum آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    18
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    سلام
    اگه 2 تا از اینترفیس هاتون رو با هم بریج کرده باشید ممکنه با این مشکل مواجه بشید، از حالت بریج در بیارین و دوباره تست کنید.

  4. #3
    کاربر عادی shadowir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    16
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ohum نمایش پست ها
    سلام
    اگه 2 تا از اینترفیس هاتون رو با هم بریج کرده باشید ممکنه با این مشکل مواجه بشید، از حالت بریج در بیارین و دوباره تست کنید.
    سلام
    من ی مودم adsl دارم که وصله به میکروتیک ( مودم adsl ام بریجه ) رو میکروتیک ppoe ساختم به اینترنت وصل شدم ولی چون رو وایفای اینترنت نداشتم یکی از دوستان که دیگه بهش دسترسی ندارم فکر کنم همین کاری که شما میگی رو انجام داده ، ppoe رو روی وای فای بریج کرده ( البته من اطلاعات زیادی در مورد میکروتیک ندارم اینو فقط احتمال میدم )
    من فقط هات اسپات ران کردم و یوزر منیجر نصب کردم که کار میکنه، اگه این کاری که شما میگی رو انجام بدم ، اینترنت ام روی وای فای قطع نمیشه ؟
    ممنون از وقتت

  5. #4
    کاربر عادی ohum آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    18
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    اول یه بک آپ بگیرید از کانفیگا،
    در قسمت bridge اینترفیسهاتون رو بردارید.
    بعد اگه default route ندارید defalt route رو بذارید روی pppoe interface، روی وایرلس اینترفیس dhcp تعریف کنید و در قسمت فایرول ، NAT یه masquerade تعریف کنید اصولا نباید مشکلی پیش بیاد.

  6. #5
    کاربر عادی shadowir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    16
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ohum نمایش پست ها
    اول یه بک آپ بگیرید از کانفیگا،
    در قسمت bridge اینترفیسهاتون رو بردارید.
    بعد اگه default route ندارید defalt route رو بذارید روی pppoe interface، روی وایرلس اینترفیس dhcp تعریف کنید و در قسمت فایرول ، NAT یه masquerade تعریف کنید اصولا نباید مشکلی پیش بیاد.
    الان به دیوایس دسترسی ندارم
    این default route که میگید رو اگه کجا ببینم ؟
    میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟
    --
    اگه نتونستم این کار رو انجام بدم میشه آی پی بدم شما ی بررسی بکنید ؟

  7. #6
    کاربر عادی shadowir آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    16
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]

    خب ی عکس واستون گرفتم ، کجارو احتیاج دارید ببینید ! بریج هم کلا خالیه

  8. #7
    کاربر عادی ohum آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    18
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    چون از quick set کانفیگ کردین پیشنهاد میدم WISP رو به Home تغییر بدین چک کنین، چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •