-
کاربر جدید
شبکه شدن چند لپ تاپ بدون کابل کشی و ویندوز سرور ؟؟؟
سلام
من یک کلاس آموزشی میخوام بذارم برای دوستانم که با کامپیوتر باید یاد بدم
که میخوام در حد اینکه مواردی که انجام میدم رو ببین و بتونن تمرین کنن درست ....
فقط میخواستم ببینم چه روشی و چه راهکاری هست برای کار من ؟ و اینکه تا چند لپ تاپ متونن باهم شبکه بشن؟
و اینکه نرم افزار NetSupport School Professional میتونه کار منو راه بندازه؟ بدون کابل کشی هست؟
جایی که هستم دسترسی به نت ندارم ولی بیشتر لپ تاپ ها مودم دارن در خودشون...نداشتن هم براشون درایو wifi رو نصب میکنم...
-
2016/01/20 12:59 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
با سلام
ابتدا ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم
نرم افزار NetSupport برای همین کار تعبیه شده ! عالی هست !
یک مودم ADSL یا اکسس پوینت تهیه کنید
تمام لپ تاپ ها رو بصورت وایفای متصل کنید به اون
سپس همه با هم شبکه میشن
-
تشکرها / پسندها - 1 Thanks, 0 Likes, 0 Dislikes
-
فقط یک سری تنظیمات داره :
1. ست کردن ip استاتیک
2. بستن فایروال
3. تنظیمات شیرینگ
4. بستن آنتی ویروس
داخل گوگل سرچ کنید : شبکه کردن 2 کامپیوتر
-
-
کاربر جدید

نوشته اصلی توسط
alisc
با سلام
ابتدا ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم
نرم افزار NetSupport برای همین کار تعبیه شده ! عالی هست !
یک مودم ADSL یا اکسس پوینت تهیه کنید
تمام لپ تاپ ها رو بصورت وایفای متصل کنید به اون
سپس همه با هم شبکه میشن
ممنونم از سایت بسیار خوبتون....
فقط نمیدونم چطوری لپ تاپ خودم رو سرور کنم در این شبکه محلی و بقیه رو کلاینت؟؟؟
-

نوشته اصلی توسط
kharashi
فقط نمیدونم چطوری لپ تاپ خودم رو سرور کنم در این شبکه محلی و بقیه رو کلاینت؟؟؟
ببینید سرور و کلاینت یک اصطلاح هست !
در شبکه WorkGroup هیچ سرور و کلاینتی وجود ندارد ! همه سیستم ها سرور هستن ! یعنی قادر هستن تغییرات اعمال کنن و هر لحظه ارتباط خودشون رو قطع کنن !
ولی اگر منظورتون از سرور اینه که Desktop شما رو ببینید و شما تدریس کنید ، هنگام نصب NetSupport از شما سوال میشه این نسخه نقش سرور رو بازی کنید یا کلاینت ؟!؟
شما روی سیستم خودتون تیک سرور رو بزنید
هنگام نصب روی بقیه سیستم ها تیک کلاینت رو بزنید !
-
-
کاربر جدید

نوشته اصلی توسط
alisc
ببینید سرور و کلاینت یک اصطلاح هست !
در شبکه WorkGroup هیچ سرور و کلاینتی وجود ندارد ! همه سیستم ها سرور هستن ! یعنی قادر هستن تغییرات اعمال کنن و هر لحظه ارتباط خودشون رو قطع کنن !
ولی اگر منظورتون از سرور اینه که Desktop شما رو ببینید و شما تدریس کنید ، هنگام نصب NetSupport از شما سوال میشه این نسخه نقش سرور رو بازی کنید یا کلاینت ؟!؟
شما روی سیستم خودتون تیک سرور رو بزنید
هنگام نصب روی بقیه سیستم ها تیک کلاینت رو بزنید !
کاملا درست هست یک دنیا تشکر ...
آخه یه بنده خدایی بهم گفت موقع نصب حواست باشه سرور رو روی کامیپوتر سرور و بقیه رو روی کلاینت نصب کن فکر کردم باید کاری کنم...
-

نوشته اصلی توسط
kharashi
کاملا درست هست یک دنیا تشکر ...
خواهش میکنم

نوشته اصلی توسط
kharashi
آخه یه بنده خدایی بهم گفت موقع نصب حواست باشه سرور رو روی کامیپوتر سرور و بقیه رو روی کلاینت نصب کن فکر کردم باید کاری کنم...
احتمالا ایشون منظورشون از سرور همون سیستم استاد بوده !
-
-
کاربر جدید
- مودم adsl وایرلس را راه اندازی کنید. {راه اندازی منظورش فقط روشن کردن مودم هست؟}
2- ارتباط لپ تاپ ها, کامپیوترها و دیگر دستگاه های دارای کارت شبکه وایرلس را با مودم adsl وایرلس برقرار کنید. {چطوری بشناسن ؟ذاتا خود مودم اسم داره یا تنظیماتی داره؟}
خواهش میکنم قابل فهم توضیح بدین نه مختصر...ممنونم خیلی هم فوری هست
-

نوشته اصلی توسط
kharashi
- مودم adsl وایرلس را راه اندازی کنید. {راه اندازی منظورش فقط روشن کردن مودم هست؟}
بله - یعنی کانفیگ وایرلس رو انجام بدید ( قراردادن نام ssid و رمز wpa2-psk )

نوشته اصلی توسط
kharashi
2- ارتباط لپ تاپ ها, کامپیوترها و دیگر دستگاه های دارای کارت شبکه وایرلس را با مودم adsl وایرلس برقرار کنید. {چطوری بشناسن ؟ذاتا خود مودم اسم داره یا تنظیماتی داره؟}
خیر
مودم باید کانفیگ بشه دیگه ( یعنی تنظیماتش انجام بشه - همون آدرس 192.168.1.1 را در مرورگر خود میزنید و میرید داخل تنظیمات موذم )
بعد داخل سیستم ها اون بخش وایرلس سرچ میکنید و اسم مودم رو که پیدا کرد روش کانکت رو میزنید
اول بگید مدل مودم یا اکسس پوینت چی هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد !
-
-
کاربر جدید

نوشته اصلی توسط
alisc
بله - یعنی کانفیگ وایرلس رو انجام بدید ( قراردادن نام ssid و رمز wpa2-psk )
خیر
مودم باید کانفیگ بشه دیگه ( یعنی تنظیماتش انجام بشه - همون آدرس 192.168.1.1 را در مرورگر خود میزنید و میرید داخل تنظیمات موذم )
بعد داخل سیستم ها اون بخش وایرلس سرچ میکنید و اسم مودم رو که پیدا کرد روش کانکت رو میزنید
اول بگید مدل مودم یا اکسس پوینت چی هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد !
مودمم d-link هست و از adsl شاتل استفاده میکنم و تنظیماتش همون تنظیماتی هست که شرکت شاتل کرده...
من میخوام مودمی تو خونه داریم استفاده میکنیم رو ببرم اونجا و همه متصل بشن اگر اسم شبکه بنده مثلا mahdi هست که بهش متصل میشم .... اونجا که اینترنت نیست هم وصل کنم به برق همه باید به همون mahdi وصل بشن ؟ و اینکه همه رو ،رو اتومات تنظیم کرده باشم آی پی اتومات بده به همشون اختلالی در تنظیمات مودمم تو خونه ایجاد نمیشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)