-
سرعت بسیار پایین در sstp
سلام و خداقوت.
من یک ارتباط از نوع sstp بین دوتا روتر دارم. یک 1100AHx2 به عنوان sstp سرور و یک heX lit به عنوان کلاینت. سرعت کپی فایل فوق العاده پایینه. یک فایل 10 مگ در حدود 5 دقیقه. البته برای دانلود ، کمی بیشتر.
سمت سرورم یه پهنای باند اختصاصی 2Mb متقارن و سمت دیگه یه DSL با پهنای باند 2Mb که تا حدود 600 KB دانلود و حدود 200 KB آپلود میده.
من قبلا این ارتباط رو تست کرده بودم.
البته کلاینت رو روی لپ تاپ داشتم و سرورم هم بصورت مجازی بود. در اون حالت تقریبا به اندازه پهنای باند سمت کلاینت، دانلود داشتم ولی آپلود رو تست نکرده بودم.
کسی از دوستان تجربه ای داشته ؟
ممنون.
-
2016/03/06 06:41 AM
# ADS
Circuit advertisement
-
دوستان !
خیلی دنبال این مطلب گشتم و در مجموع متوجه شدم که ممکنه ارتباطی با mtu و mru داشته باشه و حتی شاید با اون مقداری که باید mru کمتر از mtu باشه،
ولی یک نکته دیگه هم هست. اینکه سرویس های adsl بصورت نامتقارن ارائه میشن و طبیعتا مقدار آپلود به مراتب کمتر از دانلوده. تو تست پهنای باند بین دو سر ارتباطم دیدم که بدون تانل حدود 400k و با تانل حدود 360k آپلود دارم. بنابرایناین وضعیت خیلی هم دور از انتظار نیست. توی دانلود وضعیت کمی بهتره و تا حدود 900k هم پیش میره.
-
در تماس با پروایدر فهمیدم که ظاهرا سازمان تتظیم مقررات یه ابلاغیه جالب داره. اینکه روی سرویس adsl نمیشه بیش از 1m آپلود داشته باشیم. حالا پهنای باند ما هرچقدر که می خواد باشه. 😮
بله... هر دم از این باغ بری می رسد...
ترجمه اداریش اینه که بهتره بریم دنبال راه کارهای کمتر-قانونی!
خوب قانونیش که جواب نمیده. خیلی جاها رادیو هم که در کار نیست...
علاقه مندی ها (Bookmarks)