ShirazOnline
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: لود نشدن سویچ Cisco SG300-10PP و چراغ سیستم چشمک زن

  1. #1
    کاربر عادی tarrega آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    نوشته ها
    7
    تشکرها / پسندها

    Icon Sad لود نشدن سویچ Cisco SG300-10PP و چراغ سیستم چشمک زن

    سلام به همه
    یه مدتیه برای دو نقطه از شرکت که نیاز به دوربین داشتیم دوتا سویچ Cisco SG300-10PP گرفتیم و همه چیز به خوبی و خوشی به راه افتاد
    تا اینکه یکی از سویچ ها در اثر نوسان برق مشکل پیدا کرد و چراغ سیستم به صورت چشمک زن در اومد . انگار سویچ تو قسمت بوت میمونهو دیگه بالا نمیاد
    با PuTTy بهش وصل شدم متوجه شدم زمان بوت و هنگام لود کردن فایل image-2 با مشکل مواجه میشه و این پیام رو میده

    i2c_status fail: 1
    i2c_status fail: 1
    i2c_status fail: 1
    06-Aug-2014 17:15:09 %HAL_config_poe-A-POEFailDetected: POE ERROR(i2c_read_mem failed. addr 0x139e, dev_num 0, val 0x0, retries 3) was detected

    نه میشه فلش کرد و نه کار دیگه ای
    ظاهرا برمیگرده به overload سیستم POE سویچ
    ولی چیکار باید بکنم ؟
    کلی هم سرچ کردم به جایی نرسیدم
    کسی تا به حال با این مشکل روبرو شده ؟؟؟؟

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many
     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2010/03/23, 09:01 AM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2009/09/17, 09:34 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2007/04/14, 02:38 AM
  4. Hacking Exposed Cisco Networks, Cisco Security Secrets & Solutions
    توسط admin در انجمن امنیت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2007/03/20, 04:53 PM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2007/02/11, 03:45 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •