-
کاربر عادی
شبکه کردن دو ویندوز
با سلام
وقتی میخوام ویندوز ۷ join کنم به دامین سرور در ماشین مجازی
به من پیغام خطا میده
Active Directory domain controller could not be contacted
در حالیکه فایروال روی هر دو ویندوز خاموش است و ای پی هر دو را پینگ میکنم هم ای پی دستی دادم و هم ای پی اتوماتیک ولی ویندوز ۷ به دامین سرور join نمیشه؟
کارت شبکه هردو ویندوز بحالت host only قرار دادم ip هر دو ویندوز پینگ میشه ولی ip dns پینگ نمیشه و تاریخ و زمان هر دو ویندوز یکسان هست
مشکل از کجاست
-
2017/02/16 02:03 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
کاربر عادی

نوشته اصلی توسط
jalaladdin
با سلام
وقتی میخوام ویندوز ۷ join کنم به دامین سرور در ماشین مجازی
به من پیغام خطا میده
Active Directory domain controller could not be contacted
در حالیکه فایروال روی هر دو ویندوز خاموش است و ای پی هر دو را پینگ میکنم هم ای پی دستی دادم و هم ای پی اتوماتیک ولی ویندوز ۷ به دامین سرور join نمیشه؟
کارت شبکه هردو ویندوز بحالت host only قرار دادم ip هر دو ویندوز پینگ میشه ولی ip dns پینگ نمیشه و تاریخ و زمان هر دو ویندوز یکسان هست
مشکل از کجاست
با سلام
مشکل از فایروال نیست و اصولاً نیازی نیست فایروال رو خاموش کنید.
اگر Domain Controller یک سیستم فیزیکی هست ( و نه ماشین مجازی) ، باید کارت شبکه ماشین های مجازیتون رو به (VMnet0 (Bridg متصل کنید
اما اگر Domain Controller هم یک ماشین مجازی هست ، هر دو ماشین مجازی به Host-only و یا به یک vmnet دیگه مثلا vmnet5 متصل کنید.
سرویس DNS باید روی همین Domain Controller نصب باشه.
اینکه گفتید آی پی DC رو میتونید پینگ کنید اما آی پی DNS رو نمیتونید ، یه مقدار گنگ هست ( دامین کنترلر و DNS هر دو در حقیقت یک سیستم هستند و یک آی پی دارند )
بعد از اینکه از کلاینت تونستید DC+DNS رو پینگ کنید ، مجدد تست کنید. اگر مشکل هنوز برطرف نشده و نمیتونه جوین به دامین بشه، میتونه دلایل خیلی زیادی داشته باشه که چند تا از مهمترینهاش این ها هستند:
1- در کارت شبکه کلاینت ، آی پی DC در قسمت prefered DNS server نوشته باشید
2- در دامین کنترلر ، کنسول DNS را باز کنید (dnsmgmt.msc ) و مطمین شید که سرویس DNS، استارت هست
3- در دامین کنترلر کنسول DNS را باز کنید (dnsmgmt.msc ) و مطمین شید که Zone های مربوطه به همراه تمام رکورهای مورد نیاز اونجا وجود داشته باشه.
4- در کلاینت با دستور ipconfig /flushdns کش کلاینت رو پاک کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)