سلام من میخوام رو سروی که در اختیار دارم یک ftp راه بندازم و یک سری فایل هاییی که دارم رو برای دانلود در اختیار قرار بدم چه جوری یک ftp سرور میشه راه انداخت ؟؟
سلام من میخوام رو سروی که در اختیار دارم یک ftp راه بندازم و یک سری فایل هاییی که دارم رو برای دانلود در اختیار قرار بدم چه جوری یک ftp سرور میشه راه انداخت ؟؟
آول از همه..از توی add or remove programs بعد add/remove windows componentsبرید ftp رو نصب کنید....حالا برید از اینجا 2 تا آموزش پیشرفته برای ftp داریم حالشو ببرید
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
این برای ویندوز 2003 هست
هر جا مشکل داشتین بیان مطرح کنید
آول از همه..از توی add or remove programs بعد add/remove windows componentsبرید ftp رو نصب کنید....
من نمی تونم نصب کنم دلیلش چیه؟؟؟ اصلا گزینه FTP وجود نداره
زیر مجموعه Iis هست
با سلام
من برای کاری که گفته بودم آموزس ها رو خوندم و در روش isolate ftp همه کارها رو انجام دادم اما وقتی میخوام به ftp://192.168.1.8 برم یک user و password میخواد هرچی میزنم قبول نمیکنه
در روش active directory user isolation ftp که فکر مینکم بیستر با شرایط کاری ما جور در میاد
میگه active directory نصب نیست و domain ندارید
با تشکر :)
|یشنهاد می کنم از اول مرحله به مرحله آموزش پیش برید..این جوری سخته که بگم مشکلی چی هست...راستی userها رو که ایجاد کردید؟
من یه مشکل خیلی بد دارم :( cd ویندوزی رو که نصب کردم ندارم هر cd ویندوز 2003 دیگه ای که گذاشتم نتونستم iis رو نصب کنم...
من win 2003server ent استفاده میکنم هر cd ویدوز 2003 server ent رو که گذاشتم کار نکرد..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)