-
کاربر عادی
چند سوال در VirtualBox
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران عزیز
چند تا سوال دارم
من 3 تا ویندوز 7 رو در VirtualBox نصب کردم ، حالا میخوام این 3 تا سیستم عامل رو طوری شبکه کنم که کاملا از هم مستقل ولی
یکی از شبکه ها رابط دو شبکه دیگر باشه و ارتباط لایه 3 بین دو شبکه دیگر برقرار کن ، ممنون میشم بهم یاد بدین
سوال بعدی اینکه در محیط مجازی VirtualBox به صورت مستقل دو کامپیوتر server و Client نصب تعریف کردم ، فرض کنیم 2 تا از ویندوز 7 های مرحله قبلی. کامپیوتر کلاینت از طریق سرویس DHCP از طریق کامپیوتر سرور IP و دیگر تنظیمات اولیه را دریافت کن
آخرین سوال
در محیط مجازی VirtualBox ه صورت مستقل دو کامپیوتر server و Client نصب تعریف کردم ، فرض کنیم 2 تا از ویندوز 7 های مرحله قبلی. از طریق PXE یا Bootp کامپیوتر کلاینت از طریق کامپیوتر سرور بوت بشه و سیستم عامل را از طریق آن دریافت و راه اندازی کن
با تشکر فراوان
-
2017/06/29 12:02 AM
# ADS
Circuit advertisement
-
کاربر عادی
سلام
ببخشید اگر بد توضیح دادم. در برنامه packet tracer هم میتونید انجام بدید
سناریو ها به این صورت هست :
1 ) 3 تا سیستم در برنامه packet tracer ایجاد کنیم ، فرقی نمیکنه سیستم عامل چی باشه. بعد این 3 تا سیستم شبکه ی مستقل از هم دارن ، ولی باید طوری پیکربندی بشه که ، سیستم 2 ، بتونه بین سیستم 1 و 3 ارتباط برقرار کنه
به نوعی پل ارتباطی بین سیستم 1 و 3 بشه
2 ) 2 تاسیستم تعریف کنیم ، یکی server و دیگری client ، طوری پیکربندی بشه که کامپیوتر کامپیوتر کلاینت بتونه از کامپیوتر سرور آی پی و بقیه تنظیمات رو دریافت کنه
بینهایت ممنون میشم کمک کنید
اگر حتی شده از خروجی برنامه ارسال کنید
بینهایت ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)