با سلام
از دوستان سایت کسی اطلاعاتی از کامپوننت voip برای اتصال به asterisk داره. جایی دیده یا سراغ داره.
میخوام یه برنامه بنویسم که با سرور asterisk کار کنه.
ممنون
با سلام
از دوستان سایت کسی اطلاعاتی از کامپوننت voip برای اتصال به asterisk داره. جایی دیده یا سراغ داره.
میخوام یه برنامه بنویسم که با سرور asterisk کار کنه.
ممنون
سوالتون گنگ هست...از اتصال چه نوع اتصالی؟
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
با سلام
همونطور که میدونید یکی از قابلیتهای Asterisk تبدیل شدن به یک سیستم IVR هستش. خوب حالا فرض کنید کاربر تماسش روی voip با asterisk برقرار شده و من میخوام کلیدهای کاربر (DTMF ) رو بگیریم و پیغام مناسب رو پخش کنم. کامپوننتی میخوام که روی VOIP کلیدهای کاربر رو بگیره و بتونه پیغام صوتی پخش کنه.
سلام
من هم دقیقاً همین نیاز رو دارم . ضمن اینکه میخواهم یک Trunk Getway نیز وصل کنم و خطوط آنالوگم رو مدیریت کنم و caller id رو استخراج کنم
با تشکر
این نرم افزار بر پایه Asterisk هست و نیازتون رو فکر کنم رفع میکنه
سلام شما واسه ایجاد ivr تو asterisk نیاز به هیچ برنامه اضافی ندارید تنها نیاز به فایل صوتی خودتون دارید که لازمه روی سرور upload کنید
سلام من کامپوننتی میخوام برای voip که این سیستم رو شبیه سازی کنه به طوری که صدا را بگیرد و دیجیتال کند و به پکت تبدیل کند و برای یک نفر در شبکه اینترنت بفرستد و در طرف گیرنده دوباره بازسازی بشود مثل برنامه اسکایپ اما سورس میخوام که تغییرش بدم و از رو اون یه برنامه بسازم اگه کمکم کنید ممنون میشم
سلام من یک کامپوننت برای voip میخوام که صدا را از کامپیوتر بگیرد و دیجیتال کنه و تبدیل به پکت کنه و به اینترنت بفرسته و در طرف گیرنده یک فر از اینترنت اون صدا رو بگیره مثل اسکایپ اگه کمکم کنید ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)