سلام دوستان directory service در ویندوز Xp چگونه فعال می کنند ؟:D
ممنون
سلام دوستان directory service در ویندوز Xp چگونه فعال می کنند ؟:D
ممنون
سلام.
من تا اونجايي كه ميدونم Directory Service محلي هست كه تمام اطلاعات مربوز به Objectها و Manage كردنشون توي Directory Service هست كه Directory Service مايكروسافت Active Directory هست.
Active Directory هم كه ديگه نصبش رو بلديد.
درست گفتم يا منظورتونو اشتباهي گرفتم؟
netlover جان من می خواهم از Directory Service جایی استفاده کنم که امکان نصب هیچ برنامه ای نیست و یا محدود netlover من می خوام از دستور Shutdown -iاستفاده کنم چه کار کنم ;)
ممنون
سلام.
ببينيد شما اگه Limit هستيد توي شبكه تغريبا غير ممكنه يا اينكه من بلد نيستم(احتمال اين يكي بيشتره;) )
شما اگه از XP SP2 استفاده ميكنيد براي اينكه بخوايد به صورت Remote يك كامپوتر ديگه رو Restart يا Shutdown كنيد بايد پسورد اون كامپوتر توي سيستم شما Cache شده باشه. يعني مثلا يك بار يكي از درايوهاشو باز كرده باشيد و User&pass يوزر Admin رو داده باشيد يا اينكه User&pass مال Admin هر دو سيستم يكي باشه.
اگه دوستان راهي بلد هستن بگن كه خيلي مشتاقم كه ياد بگيرم,چون خيلي بدرد ميخوره.
ممنون از جواب شما دوستان
من از یک دستگاه client استفاده می کنم می توانم با pass admin از client استقاده کنم ولی هر زمانی که از دستور Shutdown با پیغام خطا روبرو می شوم و من امکان نصب هیچ برتامه ای رو ندارم
دستی نمیشه در ضمن شبکه راحت کار می کند در مورد ایت دستور پیغام خطا می دهد :D
(directory service)
ممنون
ببخشيد ميشه يه خورده واضح تر بنويسيد.من متوجه نشدم.:confused:
شما پسورد admin رو داريد و باهاش Login ميكنيد ولي اجازه نصب برنامه نداريد؟ چطوريه؟ من نفهميدم.
دوست عزیز cd rom , disk نداره برای همین مشکل دارم برنامه ها رو admin واقعیی نصب می کند . اینترنت داره ولی مشکل pass admin که اگز کسی ببیند مشکل داره که من با پس ادمین login کردم برای این می گم من وقت کافی ندارم که برنامه ای نصی کنم بهر حال ممنون اگر راهی پیدا کردم در میان می گذارم .:D
منم دقیق متوجه نشدم چی کار میخوای بکنی اینطور که معلومه
بعنوان یه cilent که pass ادمین رو داری میخوای برنامه نصب کنی خوب باید بگم بدون ادمین که کاری نمیتونی بکنی برای اینکه با ادمین لاگین نکنی ولی برنامه رو نصب کنی از runas استفاده کن ببین میشه
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
دوستان
کسی نباید اطلاع داشته باشد که من پس ادمین دارم حالا برای اجرای دستور shutdown -i که error
عکس زیر لطفا
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
چکار باید انجام دهم .
ممنون :D
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)