ShirazOnline
صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: سوالات ، نظرات و مشکلات مرتبط با تنظیمات Squid

  1. #1
    کاربر فعال Naderpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    فعلا تهران - در کل مشخص نیست
    نوشته ها
    1,059
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض سوالات ، نظرات و مشکلات مرتبط با تنظیمات Squid

    با تشکر از آموزش خوب دوستمون خوبم آقای نامی تبار در مورد راه اندازی Squid ، لطفا از این تاپیک برای ارسال نظرات و سوالات و مطرح کردن مشکلات در خصوص راه اندازی و تنظیم Squid استفاده کنید .

    آموزش فوق در :
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
    قابل دسترسی هست .
    milad.naderpour[at]Gmail.com

  2. Thanks noyasystem thanked for this post
  3. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  4. #2
    کاربر عادی r.aboohamzeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    نوشته ها
    55
    تشکرها / پسندها

    Icon Sad سوال در خصوص تنظيمات squid

    سلام بر دوستان عزيز
    شبكه با 20 كلاينت ويك مودم ADSL براي ارتباط به اينترنت دارم.يك NAT Server كه كلاينتها يك VPN Connection به NAT Server ميزنند و يك Ip از رنج ADSL ميگرنند و حال به اينترنت دسترسي دارند
    حال سوالم اين است آيا سرور squid ‌را بايد بعد از NAT Server ‌قرار دهم و squid براساس Computer Name ، لاگ بندازه؟
    و Ip Gateway سرور NAT را بايد سرور Squid بدم.

    لطفا راهنمايي فرماييد

  5. #3
    RezaBehroozi admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    Iran/Shiraz
    نوشته ها
    11,188
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    راحترین کار اینه که gateway سرور vpn کش باشه..البته لاگ ها همه به اسمه vpn سرور ثبت خواهد شد
    قبل از vpn سرور بزارید باید بریج کنید
    می تونید vpnسرور روی خود کش راه بیاندازید
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]

  6. #4
    کاربر عادی wifi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    نوشته ها
    153
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    با تشكر
    من مي خواستم بدونم دستورات زير اگه زياد يا كم بشن تاثيري هم در سرعت دارن مثلا پهناي باند ما 2 مگ هست و كسي دانلود نمي كنه مي خواهيم خيلي خيلي سريع صفحات باز بشن اگر اين مقدارها رو تغيير بديم تاثيري هم در باز شدن صفحات داره اگه نه لطفا بگيد در شبكه اي كه هيچ دانلودي نيست و فقط صفحه باز مي كنم بايد در كش چه تغييراتي انجام بديم كه خيلي صفحات سري باز بشن تشكر

    cache_mem 100 MB
    maximum_object_size 500 KB
    maximum_object_size_in_memory 2000 KB


    مشخصات سيستم من _______________________________________
    Cpu 4 Core 4*2.4 GH
    Linux Centos 5.4
    Ram=32 GIG 4Ta 8 Gig
    Mothroborad Gigabyte
    ویرایش توسط wifi : 2010/01/02 در ساعت 06:38 PM

  7. #5
    کاربر ممتاز omidnamitabar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    TEH
    نوشته ها
    2,061
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط wifi نمایش پست ها
    با تشكر
    من مي خواستم بدونم دستورات زير اگه زياد يا كم بشن تاثيري هم در سرعت دارن مثلا پهناي باند ما 2 مگ هست و كسي دانلود نمي كنه مي خواهيم خيلي خيلي سريع صفحات باز بشن اگر اين مقدارها رو تغيير بديم تاثيري هم در باز شدن صفحات داره اگه نه لطفا بگيد در شبكه اي كه هيچ دانلودي نيست و فقط صفحه باز مي كنم بايد در كش چه تغييراتي انجام بديم كه خيلي صفحات سري باز بشن تشكر

    cache_mem 100 MB
    maximum_object_size 500 KB
    maximum_object_size_in_memory 2000 KB


    مشخصات سيستم من _______________________________________
    Cpu 4 Core 4*2.4 GH
    Linux Centos 5.4
    Ram=32 GIG 4Ta 8 Gig
    Mothroborad Gigabyte
    دستگاهتون خوبه ولی ابجکت ۵۰۰ کیلوبایتی توی سایت ها خیلی کمه
    دوم اینکه maximum_object_size_in_memory 2000 KB اینم زیاده شما با ۱۰۰ مگ cache_mem ماکزیمم میتونید ۵۰ تا ابجکت ۲۰۰۰ کیلو بایتی داشته باشید

    برای باز شدن سریع صفحات فاکتور های زیادی هست که یکیش کشه
    ولی با استفاده از هارد های سریع (برای سناریو شما ۷۲۰۰ دور با بافر بالا )
    و میزان کش دایرکتوری مناسب و میزان کش مموری مناسب به یه سطح خوب میتونید برسونید

    بهترین مقدار هارو با رعایت تناسب بصورت آزمون و خطا تجربی میتونید بدست بیارید
    موفق باشید - نتیجه رو بگید
    <ld> [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
    omidnamitabar امیدنامی تبار
    </ld>

  8. #6
    کاربر عادی Mihan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    255
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    تشكر از آقاي نامي و دوستان
    ميبشخيد آقاي نامي من مي خواستم چطور ميشه كش رو تنشطيم كرد كه وقتي كسي سايتي رو باز مي كنه تمام ابجكت ها از كش گرفته بشه و پهناي باند اشغال نشه چون الان كش من صفحات رو سري باز مي كنه ولي زياد از كش نمي گيره اگه بخواهم زياد از كش بگيره آيا بايد رفرش پترن ها رو تغيير بدن يا تغييرات ديگه؟
    refresh_pattern \.jpe$ 10080 20% 43200
    خواستم بدونم عدد 10080 و 20 درصد و 43200 توي رفرش پترن چه كاري انجام ميدهند
    واقعا ممنونم تشكر

  9. #7
    کاربر عادی mirizadeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    نوشته ها
    91
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mihan نمایش پست ها
    تشكر از آقاي نامي و دوستان
    ميبشخيد آقاي نامي من مي خواستم چطور ميشه كش رو تنشطيم كرد كه وقتي كسي سايتي رو باز مي كنه تمام ابجكت ها از كش گرفته بشه و پهناي باند اشغال نشه چون الان كش من صفحات رو سري باز مي كنه ولي زياد از كش نمي گيره اگه بخواهم زياد از كش بگيره آيا بايد رفرش پترن ها رو تغيير بدن يا تغييرات ديگه؟
    refresh_pattern \.jpe$ 10080 20% 43200
    خواستم بدونم عدد 10080 و 20 درصد و 43200 توي رفرش پترن چه كاري انجام ميدهند
    واقعا ممنونم تشكر
    در این مثال
    عدد 10080 کمترین زمان برای کش شدن و همچنین از بین رفتن زمان بر حسب دقیقه است

    عدد 43200 بیان گر بیشترین زمان برای نگهداری در کش و از بین رفتن

    % طبق فرمولی حساب میشه که از کتاب Squid از لینک زیر میتونید دانلود کنید این کتاب راهنمای جامع برای squid هست

    ُ[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]

  10. #8
    کاربر فعال sepehr912 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    0.0.0.0/32
    نوشته ها
    1,892
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    این طرح رو بخونید:
    کلاینت به میکروتیک رجوع میکنه، اگر درخواستش روی پورت 80 بود ریدایرکت میشه روی 3128 و فرستاده میشه به اسکوید. حالا اسکویید باز به میکروتیک وصله و از طریق میکروتیک یکسره به اینترنت متصله. حالا اگه کلاینت روی یه پورت دیگه درخواست بده مستقیم از روی میکروتیک به اینترنت وصل میشه و سراغ اسکویید نمیره!
    حالا مشکلی که هست اینه که بعضی صفحات رو که باز میکنم مثل لینک زیر، فیلمهایتوش لود نمیشه! یعنی اصلا صفحه کامل لود نمیشه
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
    Mohsen Bayatani
    sepehr912@yaho

  11. #9
    کاربر فعال Naderpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    محل سکونت
    فعلا تهران - در کل مشخص نیست
    نوشته ها
    1,059
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض

    باید فایل های FLV رو نذارید کش کنه . یعنی Direct باشن .که معایبی هم داره . باید در کنارش سرعت این نوع فایل رو هم محدود کنید.
    milad.naderpour[at]Gmail.com

  12. #10
    کاربر عادی Mihan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    255
    تشکرها / پسندها

    پیش فرض ميبخشيد اگه ميشه به اين سوال هم جواب بديد ممنون ميشم

    ميبخشيد اگه ميشه به اين سوال هم جواب بديد ممنون ميشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط mihan نمایش پست ها

    چطور ميشه كش رو تنشطيم كرد كه وقتي كسي سايتي رو باز مي كنه تمام ابجكت ها از كش گرفته بشه و پهناي باند اشغال نشه چون الان كش من صفحات رو سري باز مي كنه ولي زياد از كش نمي گيره اگه بخواهم زياد از كش بگيره آيا بايد رفرش پترن ها رو تغيير بدن يا تغييرات ديگه؟

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •