-
کاربر عادی
راه اندازي يك isp كوچك
سلام عليك
دوستان هر چي گشتم تا انجمن isp رو پيدا كنم بي فايده بود پس مجبور شدم مشكل خودمو اينجا بنويسم :p
با اجازه از مديريت سايت : من يك isp مي خواهم راه اندازي كنم كه به طور همزمان 5 نفر از اينترنت من استفاده كنند با اطلاعاتي كه من به دست آورده ام براي اينكار به اين تجهيزات نياز دارم:
@ 5 خط تلفن معمولي و يك سرور ( كه كامپيوتر خودم رو براي اين كار در نظر گرفته ام و داراي 3 اسلات خالي pci است )
@ 3 عدد مدوم اينترنال و 2 عدد مودم اكسترنال كه به پورت هاي com 1 , com 2 وصل مي شوند
@ يك اشتراك اينترنت كه در شهر ما 256 ( adsl ) رو ماهي 80 تومن ميدهند
@ يك ويندوز سرور
@ يك نرم افزار اكونت
سوالات من :
1 ) به نظر شما من مي تونم از مودم هاي usb براي دايال اين استفاده كنم ( براي ارتباط كاربران با من )
2) براي ويدوز سرور از جه ويندوزي استفاده كنم كه نسخه رايت شده آن وجود داشته شده باشد
3) من نرم افزار nttacplus رو براي اكونت انتخاب كرده ام آيا به درد من مي خورد
4) به نظر شما براي تنظيم كامپيوتر به نرم افزار ديگه اي نياز ندارم
5) RAS يا RRAS يعني چه و چه تفاوتي با هم دارند
-
2007/02/16 05:10 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
خوب از ویندوز 2003 enterprise استفاده کن
از مودم usb میتونی استفاده کنی ولی یه مشکل داری باید 5 تا تلفن بدی طرف امتحان کنه تا یکیش ازاد باشه Ispها از rotary استفاده میکنن که یه شماره میدن ولی مثلا 20 تا خط دارن
ras=remote access server و rras=routing anf remote access برای کار شما یکی اسامی در سیستم عامل های مختلف تغییر میکنه
nttac هم خوبه
راستی isp های برای مودم از multiport استفاده میکنن ولی شما اینجوری هم میتونی
دیگه اینکه معمولا یه سیستم هم برای کش میزارن
-
کاربر عادی

نوشته اصلی توسط
admin
خوب از ویندوز 2003 enterprise استفاده کن
از مودم usb میتونی استفاده کنی ولی یه مشکل داری باید 5 تا تلفن بدی طرف امتحان کنه تا یکیش ازاد باشه Ispها از rotary استفاده میکنن که یه شماره میدن ولی مثلا 20 تا خط دارن
ras=remote access server و rras=routing anf remote access برای کار شما یکی اسامی در سیستم عامل های مختلف تغییر میکنه
nttac هم خوبه
راستی isp های برای مودم از multiport استفاده میکنن ولی شما اینجوری هم میتونی
دیگه اینکه معمولا یه سیستم هم برای کش میزارن
مدیر جان تست کردی مطمعن هستی؟
یکی از دوستان تو persian networks میگفت سرور بیشتر از یکی مودم به بعنوان ras نمیشناسه باید برای یکی بیشتر مولتی پورت باشه و من خودم یک جای دیگه شنیده بودم تا 4 مودم usb رو میشه به سرور وصل کرد
ولی بحث رو تاری فقط لازم به مخابرات بری و بگی این خط ها رو برات رو تاری بکنن ( بهت یک شماره واحد میدن )
-
کاربر عادی

نوشته اصلی توسط
exploit
مدیر جان تست کردی مطمعن هستی؟
یکی از دوستان تو persian networks میگفت سرور بیشتر از یکی مودم به بعنوان ras نمیشناسه باید برای یکی بیشتر مولتی پورت باشه و من خودم یک جای دیگه شنیده بودم تا 4 مودم usb رو میشه به سرور وصل کرد
ولی بحث رو تاری فقط لازم به مخابرات بری و بگی این خط ها رو برات رو تاری بکنن ( بهت یک شماره واحد میدن )
بله بايد براي يكي بيشتر از مولتي پورت استفاده كني
-
من تا حالا همچین چیزی پیش نیومده تست کنم ولی چون اسم persiannetworks اومد یه سرچ زدم اینو ببینید
میگن تا 8 تا مودم جواب میده و هم تا 3 تا usb جواب گرفتن
[فقط اعضا می توانند لینک ها را مشاهده کنند برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید]
-
......
دوستان من یه اطلاعات مختصری دارم که امید وارم به کار بیاد.
روی هر پرت USB تا 128 دستگاه رو میشه نصب کرد که با این اصاف اگه از یه مادربرد معمولی هم استفاده کنید با چند تا هاب ساده میتونید کارتون رو راه بندازید .:D
اگه لازمه تنظیمات RRAS رو هم پیدا کنم و بزارم....;)
:cool:
Take Care Dear Friend.
علاقه مندی ها (Bookmarks)